Eagles Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Entertainment Experience
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.eaglesresort.gr/
Στο Eagles Resort, πιστεύουμε ότι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι ένα ταξίδι, ένα καλλιτεχνικό έργο που δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις. Κρυμμένο βαθιά στην καρδιά της Χαλκιδικής, το θέρετρό μας έχει αναδιαμορφώσει την τέχνη της ψυχαγωγίας, δημιουργώντας στιγμές που μένουν χαραγμένες στις καρδιές των επισκεπτών μας, τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Κάθε μουσική βραδιά, βρίσκει το σπίτι της σε μία διαφορετική τοποθεσία του Resort. Μέσα από ένα μουσικό ταξίδι, ο επισκέπτης εξερευνεί κάθε γωνιά, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Στο Eagles Resort, κάθε μέρα έχει το δικό της soundtrack, με καθημερινές θεματικές βραδιές γεμάτες μουσική. Οι ρομαντικές ψυχές μπορούν να απολαύσουν ένα ηλιοβασίλεμα γεμάτο μελωδίες πιάνου που συνδυάζονται αρμονικά με την ειδυλλιακή τοποθεσία του Cabin Bar.

Για μία αυθεντική εμπειρία καλοκαιρινού βραδιού, οι ελληνικές βραδιές στο εστιατόριο Armyra συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα, το ελληνικό κρασί και την ελληνική μουσική σε τέλεια αρμονία, δημιουργώντας αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια δίπλα στη θάλασσα.

Τους νοσταλγούς του rock n’ roll περιμένει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο με ήχους από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s και 90’s σε μια φαντασμαγορική συναυλία στο αμφιθέατρο του resort.

Τις βραδιές με πανσέληνο το Eagles Club υποδέχεται ζωντανή τζαζ μουσική, που ζωγραφίζει μια τέλεια εικόνα ενός γλυκού καλοκαιρινού βραδιού, με το φως του φεγγαριού να αντανακλάται στη θάλασσα.

Τέλος, οι βραδιές με ζωντανή Latin μουσική στο Ammos Beach Bar μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν κόσμο κουβανικής και βραζιλιάνικης σύνθεσης, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην παραλία.


Για τα παιδιά παρουσιάζουμε έναν κόσμο μαγείας: Το Family Movie Night καλεί όλα τα μέλη της οικογένειας να δραπετεύσουν στον κόσμο του κινηματογράφου κάτω από τον έναστρο ουρανό, όπου γνωστά παραμύθια και κινούμενα σχέδια ζωντανεύουν, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις για όλες τις ηλικίες.

Με το Clay Play, η δημιουργικότητα της κάθε οικογένειας ανθίζει με τη χρήση φυσικού πηλού. Τα παιχνίδια με πηλό προσφέρουν στα παιδιά μια δραστηριότητα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας και την ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας, προάγοντας την υπομονή, την συγκέντρωση και την ανακούφιση από το άγχος, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την κοινωνική αλληλεπίδραση και την εκτίμηση της τέχνης, ενώ δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες και ενδυναμώνει τους οικογενειακούς δεσμούς.

Τέλος, το KIDSpectacular, μια αξέχαστη εμπειρία που περιλαμβάνει μία δόση μαγείας, παράξενα επιστημονικά θέαματα, ενεργητικά πάρτι χορού, κάνοντάς το ένα γεγονός γεμάτο ατελείωτο ενθουσιασμό, γέλιο και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.