Eagles Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.eaglesresort.gr/
Το Eagles Resort χτιστηκε με ενα ονειρο: Οταν, στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ο Γιώργος Τορνιβούκας με την σύζυγό του Ισμήνη βρέθηκαν σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό για ψάρεμα στον όμορφο κόλπο ακριβώς πριν την Ουρανούπολη, ερωτεύτηκαν την άγρια ομορφιά της περιοχής, που έβλεπε τα βουνά του Αγίου Όρους, τον Πύργο της Ουρανούπολης και το όμορφο νησάκι της Αμμουλιανής με το σύμπλεγμα των μικρότερων νησιών να την στεφανώνει ακριβώς απέναντι.

Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε, το Eagles Resort έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα διασημότερα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, πρώτο στις προτιμήσεις των επισκεπτών, πολυβραβευμένο και μια από τις πιο επικερδείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Αλλά αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι ένας τόπος απίστευτης φυσικής ομορφιάς, ιδανικός για να περάσει κάποιος διακοπές δίπλα στην θάλασσα, ακριβώς πάνω στην παραλία.

Το Eagles Resort το διαλέγει κανείς για την παραλία του: μεγάλη, αμμώδης παραλία, με κρυστάλλινα νερά, βραβευμένη με Γαλάζια σημαία αδιάλειπτα από την αρχή του θεσμού το 1993. Η παραλία εκτείνεται 400 μέτρα και είναι χωρισμένη σε ζώνες, από την active zone όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν θαλάσσια σπορ και καταδύσεις στο πιστοποιημένο PADI diving center, μέχρι το πιο family friendly κομμάτι της παραλίας, με άμεση πρόσβαση στο kids club.

Ακολουθεί το κομμάτι που βρίσκεται κάτω από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου η μουσική ηχεί λίγο δυνατότερα αλλά και το μοναδικό quiet zone, στο πιο απομονωμένο κομμάτι της παραλίας, όπου μπορεί κανείς να διαβάσει το βιβλίο του χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Στην παραλία βρίσκεται το beach bar Αmmos, που σερβίρει ποτά αλλά και bbq πιάτα και φρεσκοψημένη πίτσα χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείτε το μαγιό σας. Λίγα βήματα μακριά βρίσκεται η κεντρικη πισίνα του ξενοδοχείου, το pool bar και το εστιατόριο Armyra, όπου το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε κλασικές ελληνικές γεύσεις ταβέρνας ενώ το βράδυ στρώνει τα τραπέζια της πάνω στην άμμο για ένα μοναδικό fish bbq.

Η καινοτομία της παραλίας είναι ότι κάθε ομπρέλα είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό κουμπί, ώστε να μην χρειάζεται κανείς να σηκωθεί από την ξαπλώστρα του για να δώσει την παραγγελία του από έναν υπέροχο κατάλογο καφέδων, cocktails και snacks.

Αν χρειαστείτε μια αλλαγή παραστάσεων, προσφέρουμε την μοναδική εμπειρία του yachting, στην απέναντι παραλία του υπέροχου, ακατοίκητου νησιού Δρένια, όπου κατοικούν μόνο κατσίκες και γλάροι: έχουμε υιοθετήσει την παραλία, έχουμε ομπρέλες μόνο για τους πελάτες μας και ετοιμάζουμε ένα υπέροχο ελληνικό πικνικ.

Εκτός από την παραλία του, το resort παρέχει μια υπέροχη, άνετη διαμονή σε 16 τύπους δωματίων, από δίκλινα δωμάτια μέχρι βίλλες με πισίνες και την μοναδική προεδρική σουίτα Μαρία Κάλλας. Διαθέτει γυμναστήριο και προγράμματα άθλησης, βραβευμένο Spa σε συνεργασία με την διάσημη βρετανική εταιρεία Elemis, kids club για μωρά από 3 μηνών έως 12 χρονών και teen club.

Το resort δίνει έμφαση στην γαστρονομία με 6 συνολικά εστιατόρια, που παρέχουν ένα πλήρες εύρος γευστικών εμπειριών: ιταλική, ελληνική κουζίνα, meat bbq αλλά και το βραβευμένο gourmet εστιατόριο Kamares.