ETHERES, by Reminds Hospitality

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes
Κλάδος δραστηριότητας: Τουριστικό Κατάλυμα
Ιστοσελίδα: https://www.etheres.gr/
Σε ένα γραφικό λόφο στο παραδοσιακό χωριό της Νικήτης στη Σιθωνία, το ETHERES αποτελεί έναν από τα νεότερα κοσμήματα της Χαλκιδικής που συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια και τη γαλήνη της φύσης. Υποβάλλουμε με υπερηφάνια την υποψηφιότητά μας στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes, παρουσιάζοντας αυτό που μας ξεχωρίζει ως μια μικρή όαση στη Βόρειο Ελλάδα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η συναρπαστική πανοραμική θέα 360 μοιρών που απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας από κάθε γωνιά, όπως αρέσκονται να δηλώνουν στις κριτικές τους – διατηρώντας το κατάλυμα σε βαθμολογία 9,7/10 τα τελευταία δύο χρόνια. Από τον επιβλητικό Όλυμπο μέχρι τον ιερό Άθω, οι βίλλες μας προσφέρουν μια ασυναγώνιστη θέα που επιτρέπει να αγγίξει κανείς τον ουρανό με τη φαντασία του. Καθώς η μέρα γίνεται νύχτα, τα ηλιοβασιλέματα πάνω από το απέραντο ελληνικό γαλάζιο και ο ορίζοντας με πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε έναν ζωντανό πίνακα.

Στο ETHERES, πιστεύουμε στη ζωή σε αρμονία με τη φύση και οι 10 σύγχρονες πέτρινες κατοικίες μας αποτελούν απόδειξη αυτής της πεποίθησης. Κάθε βίλλα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με προσοχή ώστε να συγχωνεύεται αψηφίστως με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας έναν προορισμό που είναι τόσο εντυπωσιακός όσο και βιώσιμος. Στο Μεσογειακό μας κήπο οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν και να βρουν την απόλυτη γαλήνη μέσα στη φασαρία της σύγχρονης ζωής, να μυρίσουν τη φρέσκια λεβάντα και να γευτούν την μυρωδάτη ρίγανη που τους προσφέρουμε ως δώρο. Κάθε βίλλα διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Στο εσωτερικό των βιλλών βρίσκονται ένα ευήλιο καθιστικό, ένα minimal μπάνιο με "βροχή", μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ή δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, πλαισιωμένα από τις ίδιες πρώτες ύλες που τις περιβάλλουν: πέτρα και ξύλο.

Ως εκπρόσωποι της ομορφιάς της φύσης, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ενεργειακά αποδοτικά συστήματα και πρωτοβουλίες για τη μείωση των αποβλήτων, καθώς δεσμευτήκαμε να έχουμε θετική επίδραση στον πλανήτη μας. Τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των οικημάτων, επιλέχθηκαν με απόλυτο γνώμονα την συμβατότητά τους με το περιβάλλον, ενώ οι eco-friendly πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί για την καθημερινή λειτουργία μας ολοκληρώνουν την περιβαλλοντολογική μας μέριμνα. Για αυτό άλλωστε το κατάλυμα αποτελεί ήδη sustainability case study• αλλά και για τη μοναδική luxury αισθητική του σε σχέση με τα υπόλοιπα καταλύματα της περιοχής. Αυτό που συμπληρώνει το τρίπτυχο της επιτυχίας μας μαζί με το απαράμιλλο design και το οικολογικό operation, είναι φυσικά η αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Οι επισκέπτες θεωρούνται φίλοι μας και λαμβάνουν τη φροντίδα που θα προσφέραμε σε δικούς μας ανθρώπους.

Όταν επιλέγει κανείς να μείνει στο ETHERES, δεν επιλέγει απλώς ένα σπίτι για τις διακοπές του. Επιλέγει να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που γιορτάζει την ομορφιά της φύσης σε απόλυτη αρμονία με τα γήινα στοιχεία.
Σας προσκαλούμε όλους να ζήσετε την ελευθερία της ζωής στη φύση και να ανακαλύψετε γιατί το ETHERES είναι η ιδανική επιλογή για την επόμενη απόδρασή σας στην ελληνική γη!

Φωτογραφικό Υλικό: https://drive.google.com/drive/folders/1LWetHuNwBz_JFe63Wsv21xbNxCHT2cFv