Eagles Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Family Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.eaglesresort.gr/
To Eagles Resort είναι ένας παράδεισος για οικογένειες. Eδώ, στο τρίτο, πιο ήσυχο πόδι της Χαλκιδικής, οι γονείς και τα παιδιά θα δημιουργήσουν καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή. Οι γονείς θα το αγαπήσουν για τα ήρεμα, κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά, βραβευμένα με γαλάζια σημαία. Η τεράστια, αμμώδης παραλία είναι ιδανική για να χτίσουν τα παιδιά τεράστια κάστρα στην άμμο.

Ήδη από το πρωινό τα παιδιά θα καταλάβουν ότι το ξενοδοχείο είναι για αυτά: ειδικό section του πρωινού είναι αφιερωμένο στα παιδιά, με τα αγαπημένα τους πρωινά, αλλά και με παιχνίδια και χρωμοσελίδες που θα τα κρατήσουν απασχολημένα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, αλλά και του βραδινού φαγητού. Το εστιατόριο Melathron είναι το αγαπημένο εστιατόριο των παιδιών, γιατί ο μπουφές έχει πολλές από τις αγαπημένες τους επιλογές. Όμως και στα έξι εστιατόρια του Eagles Resort υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα παιδικά μενού για τους μικρούς επισκέπτες, αλλά και για τα βρέφη, όπου υπάρχει η επιλογή τα φαγητά να σερβιριστούν σε κομμάτια ή πολτοποιημένα.

Το αγαπημένο όμως όλων των παιδιών είναι το kids club: το εξειδικευμένο προσωπικό μας υποδέχεται τα παιδιά στο Nest, όπου με αναλογία 1:2, τα μωράκια αλλά και τα παιδάκια έως 4 ετών περνάνε υπέροχες στιγμές και μαθαίνουν πολλά πράγματα με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, από καλλιτεχνικά μέχρι μαγειρική και messy play, στο ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό χώρο, με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ύπνου και τον όμορφο εξωτερικό χώρο, τον κήπο, την παιδική χαρά και το sensory path. Το Shack, ο χώρος για τα μεγαλύτερα παιδιά, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα υπέροχα συντριβάνια του splash pad, όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν παίζοντας στο νερό με ασφάλεια. Το Shack προσφέρει περισσότερες δραστηριότητες για τις ηλικίες αυτές όπως παιδικούς ολυμπιακούς αγώνες, ομαδικά παιχνίδια, μαθήματα mocktails και πολλά αλλά. Στο resort λειτουργεί και teen club, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά 13 ετών και άνω, με ping pong, arcade games και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους έφηβους επισκέπτες.

Το προγραμμα Aqua Explorers είναι μοναδικό στο είδος του, γιατι παρέχει στα παιδιά την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα διαφορετικά water sports αλλα και τη δραστηριότητα του diving, με ειδικούς παιδαγωγούς, μέσα σε μια εβδομάδα διακοπών. Μια αξέχαστη δραστηριότητα για τα παιδιά είναι και η εκδρομή με σκάφος στο ακατοίκητο νησάκι, Δρένια! Εξερεύνηση γύρω από το νησί, γνωριμία με κατσίκες και μωρά γλαράκια, snorkeling, αναζήτηση κοχυλιών, και ένα υπέροχο πικ νικ κάτω από την σκιά του μοναδικού δέντρου του νησιού.

Στο Eagles Resort, η διασκέδαση ολόκληρης της οικογένειας είναι προτεραιότητάς μας. Δίνουμε βραδινό ραντεβού με αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, με το family movie night στην παραλία, όπου μικροί και μεγάλοι ξεφεύγουν στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου. Επίσης, μέσα από τη χρήση φυσικού πηλού, κάθε οικογένεια ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητά της συμμετέχοντας στο Clay Play. Τέλος, μια αξέχαστη εμπειρία που περιλαμβάνει μια δόση μαγείας, παράξενα επιστημονικά θέαματα, και ενεργητικά πάρτι χορού τα μικρότερα μέλη της οικογένεια μπορούν να συμμετέχουν στο KIDSpectacular.