ON Residence

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Bar
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.onresidence.gr/
Το ON Rooftop έχει καθιερωθεί ως ένας εμβληματικός προορισμός στην ζωντανή πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μια πραγματικά ασύγκριτη εμπειρία που συνδυάζει εκπληκτική θέα, εξαιρετικά ποτά και μια exclusive ατμόσφαιρα. Βρίσκεται στον 8ο όροφο του ON Residence και προσφέρει στους επισκέπτες μία εκπληκτική πανοραμική θέα του Θερμαϊκού Κόλπου και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό του ON Rooftop είναι αναμφισβήτητα η δυνατότητα ο επισκέπτης να παρακολουθεί το επιβλητικό ηλιοβασίλεμα όλο το χρόνο. Από αυτήν τη θέση, η δύση του ήλιου κάτω από τον ορίζοντα είναι ένα μαγικό θέαμα που δεν παύει ποτέ να σαγηνεύει. Ο σχεδιασμός της ταράτσας συνδυάζει με προσοχή τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας μια ευέλικτη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες, είτε αναζητά κανείς έναν άνετο εσωτερικό χώρο είτε τον φρέσκο αέρα της εξωτερικής βεράντας.

Το ON Rooftop διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία από ποτά υψηλής ποιότητας, με έναν κατάλογο από signature κοκτέιλ και spritzes. Έμπειροι μπάρμαν διασφαλίζουν ότι κάθε ποτό είναι ένα έργο τέχνης, προσδίδοντας το υψηλότερο επίπεδο. Στο ON Rooftop, η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ με τις μηνιαίες εκδηλώσεις μας που προσθέτουν μια δόση δημιουργικότητας και στυλ στις βραδιές σας. Αυτά τα θεματικά events μεταφέρουν τον καλεσμένο σε διάφορες γωνιές του κόσμου, κάνοντας κάθε εκδήλωση να είναι μια μοναδική εμπειρία.

Το μενού του ON Rooftop προσφέρει μια ποικιλία από απολαυστικά πιάτα για να συνοδεύσουν το ποτό των επισκεπτών. Από τα μεσογειακά τυριά μέχρι τα Lobster Dumplings, κάθε πιάτο ετοιμάζεται με γαστρονομική επιδεξιότητα και πάθος για τη γεύση. Η δημιουργική πινελιά του chef Δημήτρη Τασιούλα, Executive Chef του Όλυμπος Νάουσα, εξασφαλίζει ότι κάθε δείγμα είναι μια απολαυστική εμπειρία, καθιστώντας το ON Rooftop τον ιδανικό προορισμό τόσο για το φαγητό όσο και για την εκπληκτική θέα.

Η ευελιξία του ON Rooftop επεκτείνεται και σε εταιρικά γεγονότα, όπου σημαντικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη το επιλέγουν ως τον τόπο για τα εταιρικά events τους. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η μοναδική ατμόσφαιρα και η άψογη εξυπηρέτηση το καθιστούν ιδανική τοποθεσία για διάφορες εκδηλώσεις.

Το ON Rooftop αποτελεί την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει το πνεύμα της Θεσσαλονίκης από μία εξαιρετική τοποθεσία. Είναι ένα μέρος όπου το παρελθόν και το παρόν συνυπάρχουν αρμονικά, όπου το κλασικό και το σύγχρονο συγχωνεύονται άψογα.