HOTELYZER

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Κλάδος δραστηριότητας: Διαχείριση Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων
Ιστοσελίδα: https://hotelyzer.gr/
Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο φιλοξενίας, η ικανότητα στρατηγικού καθορισμού των ξενοδοχειακών τιμών είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία. Η διαδικασία ανάλυσης τους με γνώμονα τις πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα και καινοτόμες μεθοδολογίες, αποτελεί το θεμέλιο για την επίτευξη της βέλτιστης δημιουργίας εσόδων, παρέχοντας παράλληλα απαράμιλλες εμπειρίες στους επισκέπτες. Παρακάτω θα γίνει περιγραφή της συστηματικής προσέγγισης που χρησιμοποιούμε στην Hotelyzer για τη διεξαγωγή μιας επιτυχημένης ανάλυσης τιμών ξενοδοχείων, ευθυγραμμιζοντας την κερδοφορία των ακινήτων με την ικανοποίηση των πελατών.
Ξεκινάμε με τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Συνδυάζοντας ιστορικά δεδομένα με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτουμε τις τάσεις και τις διακυμάνσεις της αγοράς. Αυτό αποτελεί τη βάση για τεκμηριωμένες αποφάσεις που βελτιστοποιουν τα έσοδα, διατηρώντας παράλληλα στο επίκεντρο την ικανοποίηση των επισκεπτών.
Η διαδικασία μας περιλαμβάνει τη στρατηγική χρήση της ανάλυσης SWOT και την επιλογή προσαρμοσμένων βασικών δεικτών απόδοσης (KPI). Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι η ανάλυσή μας ευθυγραμμίζεται με τα μοναδικά πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις απειλές κάθε ακινήτου, οδηγώντας σε ακριβή αποτελέσματα.
Η ενσωμάτωση των δεδομένων γίνεται με το Σύστημα Διαχείρισης Εσόδων (RMS) και με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης το οποίο ευθυγραμμίζει τις τιμές των δωματίων με τη ζήτηση
της αγοράς και την αποτίμηση των ακινήτων. Το αποτέλεσμα είναι μια ισορροπία που μεγιστοποιεί τα έσοδα. Τα μοντέλα πρόβλεψης γεφυρώνουν τις γνώσεις των δεδομένων που συλλέγουμε με την τεχνογνωσία της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό μας βοηθά να προβλέψουμε μελλοντικά πρότυπα ζήτησης, επιτρέποντας μας να προσαρμόσουμε τις στρατηγικές τιμολόγησης και να αδράξουμε τις ευκαιρίες εσόδων, διατηρώντας παράλληλα τη φήμη του ξενοδοχείου.
Η εστίαση στον επισκέπτη αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ώστε να μπορέσουν να στηριχθούν οι προβλέψεις αλλά και η στρατηγική τιμολόγησης που τελικά χρησιμοποιείται. Η ανάλυση της συμπεριφοράς, των προτιμήσεων και των σχολίων των επισκεπτών μας βοηθά να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες εμπειρίες που ενισχύουν την ικανοποίηση τους και
δημιουργούν θετικές κριτικές, αυξάνοντας τελικά την αξία του καταλύματος. Επιπλέον το white labeling που χρησιμοποιείται απο την Hotelyzer ενσωματώνει άψογα την ταυτότητα του κάθε ξενοδοχείου, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία του επισκέπτη και συγκεντρώνουν θετικά σχόλια.
Τέλος τα αυτοματοποιημένα μηνύματα προς τους επισκέπτες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας. Χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση, εξασφαλίζουμε την έγκαιρη και εξατομικευμένη επικοινωνία με τους επισκέπτες. Αυτά τα μηνύματα, ενισχύουν την εκτίμηση των επισκεπτών για το brand του ξενοδοχείου. Όλες αυτές οι διαδικασίες που σκοπό έχουν την βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη συμβάλλουν ταυτόχρονα στην αύξηση της διαδικτυακής παρουσίας και αξίας του ακινήτου. Αυτή η αφοσίωση στην ικανοποίηση των επισκεπτών αντικατοπτρίζεται στον εταιρικό μέσο όρο 9,33 στην Booking.com.
Εν κατακλείδι η Hotelyzer με προβλέψεις, καινοτόμες τεχνολογίες και δέσμευση για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, αναδιαμορφώνει τον κλάδο. Η προσέγγισή μας με γνώμονα τα δεδομένα δεν είναι απλώς μια στρατηγική - είναι μια νοοτροπία που μας ωθεί να επαναπροσδιορίσουμε τη φιλοξενία και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές για όλους. Ο συνδυασμός στρατηγικών τιμολόγησης βάσει δεδομένων με αλληλεπιδράσεις με τουςεπισκέπτες δημιουργεί ένα αρμονικό μείγμα που όχι μόνο μεγιστοποιεί τα έσοδα, αλλά αυξάνει ριζικά τις direct κρατήσεις και αναβαθμίζει τη φήμη και την εικόνα του ξενοδοχείου.