ON Residence

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Breakfast
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.onresidence.gr/
Ένα αληθινό κόσμημα που βρίσκεται δίπλα στον Θερμαϊκό Κόλπο, το ON Residence προσφέρει μια εμπειρία πρωινού που υπερβαίνει την απλή διατροφή. Είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και την τεχνοκρατία της κουζίνας.

Η καρτέλα πρωινού του ON Residence, που διαμορφώνεται από τον διάσημο Executive Σεφ του Όλυμπος Νάουσα, Δημήτρη Τασιούλα, είναι μια απόδειξη της γαστρονομικής αριστείας. Ο πάγκος live cooking αναβιώνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, όπως η Σφακιανή πίτα με μέλι και οι Τηγανίτες με καραμελωμένο ροδάκινο και γραβιέρα Κρήτης, προσφέροντας στους επισκέπτες τη γεύση του αυθεντικού ελληνικού πολιτισμού στο πιάτο τους.

Για όσους αναζητούν καινοτομία, πιάτα όπως η Μπρουσκέτα με πέστο βασιλικού με καραμελωμένα ντοματίνια, αυγό ποσέ και μικρά αγγουράκια πίκλες, είναι γαστρονομικές απολαύσεις που ανυψώνουν το πρωινό σε τέχνη. Τα ready to eat bowls προσφέρουν ένα υγιεινό και αναζωογονητικό ξεκίνημα της ημέρας, ενώ η επιλογή παραδοσιακών πιτών αποτυπώνει τις περιφερειακές γεύσεις με στυλ. Συμπληρώνοντας τον γαστρονομικό χαρακτήρα είναι μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γευστική αντιπροσωπεία της πολυμορφίας της ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς.

Μία ποικιλία φρεσκοψημένων ψωμιών, όπως το Batbout flatbread και το κλασικό Κουλούρι Θεσσαλονίκης, είναι ιδανικό για τη δημιουργία προσωπικών γευμάτων, ενώ επιλογές όπως η παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα και μηλόπιτα προσθέτουν μια γλυκιά πινελιά σε κάθε πρωί, αλλά και χειροποίητες πίτες με παραδοσιακά, ελληνικά υλικά. Ο μπουφές είναι σχεδιασμένος με φροντίδα, προσφέροντας υγιεινά δημητριακά, ελληνικό μέλι, καρύδια και έναν πολύχρωμο πίνακα από φρέσκα κομμένα φρούτα.

Στο ON Residence, τα ελληνικά προϊόντα είναι για εμάς προτεραιότητα. Επιλέγουμε τα πάντα με προσοχή από τοπικούς παραγωγούς, προσφέροντας μια γνήσια ελληνική γευστική εμπειρία. Από το αγνό ελληνικό μέλι και τα εξαιρετικής ποιότητας τυριά όπως το Πετρωτό Χαλκιδικής, μέχρι τον τρυφερό παστράμι μοσχού, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εγχώριας προέλευσης. Αυτή η αφοσίωση στα ελληνικά προϊόντα κάνει το πρωινό μας μια ακόμη πιο γευστική και αυθεντική εμπειρία.

Στο ON Residence, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε a la carte επιλογές που ετοιμάζονται επί τόπου, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία από τον σεφ μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο είναι φρέσκο και μοναδικό, και σε έναν μπουφέ με μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά προϊόντα που δίνουν την επιλογή στους επισκέπτες να προσαρμόσουν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας στις δικές τους ανάγκες και γεύσεις.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δίνεται η επιλογή απόλαυσης του πρωινού και στον πίσω κήπο του ξενοδοχείου. Η δροσιά που προσφέρει ο καταρράκτης και το καταπράσινο περιβάλλον γίνονται το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του στην πόλη.

Το πρωινό του ON Residence είναι περισσότερο από ένα γεύμα· είναι μια συμφωνία γεύσεων, μια γιορτή της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Μεταμορφώνει τα πρωινά σε ένα ευχάριστο ταξίδι, όλα αυτά στην κομψή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας. Το ON Residence ενσωματώνει την τέχνη του πρωινού, καθιστώντας το έναν εξαιρετικό προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της ημέρας τους στη Θεσσαλονίκη.