Chania Flair Deluxe Boutique Hotel 5*

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Adults Only City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ Κ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://corissia.com
Το ξενοδοχείο CHANIA FLAIR BOUTIQUE HOTEL αξίζει αναμφισβήτητα την υποψηφιότητά του στην κατηγορία "Best Adults Only City Hotel" στα Greek Hospitality Awards 2023 για
πολλούς σημαντικούς λόγους.
Αρχικά, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Χανίων, μια πόλη - προορισμό που συνδυάζει την παραδοσιακή γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Η τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και να εξερευνήσουν τις γραφικές γειτονιές, τα μνημεία και τις παραλίες της περιοχής.
Επιπλέον, το CHANIA FLAIR BOUTIQUE HOTEL ξεχωρίζει για την απόλυτη αφοσίωσή του στην ευεξία των ενηλίκων επισκεπτών. Η προσέγγιση "Adults Only" δημιουργεί μια ήρεμη και ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδανική για ζευγάρια που αναζητούν ξεκούραση και ηρεμία. Οι πολυτελείς παροχές, συμπεριλαμβανομένων ρομαντικών επιλογών για δείπνα, υπηρεσίες spa για δυο και πολλές ακόμα παροχές που δημιουργούν αξέχαστες στιγμές καθώς και ο εξαιρετικός σχεδιασμός των δωματίων δημιουργούν ένα περιβάλλον που προσφέρει απόλυτη ξεκούραση και ανανέωση.
Επιπλέον, το ξενοδοχείο επιδιώκει συνεχώς την υψηλότερη ποιότητα στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, προσφέροντας εξατομικευμένες εμπειρίες και εξαιρετική φιλοξενία.
Συνοψίζοντας, το CHANIA FLAIR BOUTIQUE HOTEL ενσαρκώνει την ιδέα του Adults Only City Hotel με την ιδανική τοποθεσία του, τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, και την απρόσκοπτη αφοσίωσή του στην ικανοποίηση των αναγκών των ενηλίκων επισκεπτών.

https://www.youtube.com/watch?v=LlYjxK1_qJM

https://drive.google.com/drive/folders/15BhdEEfZLxKUr4-n7kYxpKD0V91AblER