Corissia Hotels & Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ Κ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://corissia.com
Το CORISSIA HOTELS & RESORT αξίζει αναμφίβολα την υποψηφιότητά του στα Greek Hospitality Awards 2023 στην κατηγορία BEST GREEK BEACH RESORT. Αποτελεί έναν προορισμό που συνδυάζει την εξαιρετική τοποθεσία, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την περιβαλλοντική ευαισθησία, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στην όμορφη Κρήτη.
Η παραλία μας αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο για τους επισκέπτες μας. Με την άμμο της να αγκαλιάζει το γαλανό Κρητικό Αιγαίο και τον ήλιο να λάμπει από πάνω, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την πολυτέλεια και την άνεση. Οι επισκέπτες μας έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν την ηρεμία και τη χαλάρωση κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό, να αναζωογονούνται με εξαιρετικά κοκτέιλ στον παραθαλάσσιο χώρο μας.
Η παραλία μας δεν είναι απλώς ένα μέρος για κολύμπι, αλλά ένας πραγματικός προορισμός αναψυχής και ευεξίας. Η συνδυασμένη ποιότητα της παραλίας μας, οι πεντακάθαρες ακτές, βραβευμένες με ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ και η εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, κάνουν το CORISSIA HOTELS & RESORT να ξεχωρίζει στον τομέα της φιλοξενίας και της παροχής αξέχαστων καλοκαιρινών εμπειριών

https://drive.google.com/drive/folders/1o9-Chla4Ky2DVXt18QSu6YTeMCZzTrel?usp=drive_link