CORISSIA HARMONY HOTEL

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Honeymoon Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ Κ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://corissia.com
Το HARMONY FLAIR RESORT αντιπροσωπεύει μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, προσφέροντας έναν μοναδικό προορισμό για τους νεόνυμφους. Οι λόγοι που πιστεύουμε ότι το HARMONY FLAIR RESORT αξίζει να λάβει αυτήν την τιμητική διάκριση είναι οι παρακάτω:

1. Ρομαντική Τοποθεσία: Το HARMONY FLAIR RESORT βρίσκεται στην όμορφη Γεωργιούπολη των Χανίων, μια τοποθεσία που ακτινοβολεί ρομαντισμό. Με τη μαγευτική θέα στο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και τον εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, το ξενοδοχείο προσφέρει το ιδανικό ραμαντικό υπόβαθρο για τους επισκέπτες του.
2. Προσεγμένη Φιλοξενία: Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή ανώτερων υπηρεσιών φιλοξενίας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας θα ζήσουν τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής τους κατά τη διάρκεια του μελλοντικού τους μήνα του μέλιτος.
3. Πολυτέλεια και Άνεση: Το HARMONY FLAIR RESORT διακρίνεται για την πολυτέλεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι νεόνυμφοι έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα παροχών, συμπεριλαμβανομένων ρομαντικών επιλογών για δείπνα, υπηρεσίες spa για δυο και πολλές ακόμα παροχές που δημιουργούν αξέχαστες στιγμές.

Συνοψίζοντας, το HARMONY FLAIR RESORT προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ρομαντισμού στην καρδιά της Κρήτης, με υπέροχη τοποθεσία, αψογή φιλοξενία και πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια. Η υποψηφιότητά του στα Greek Hospitality Awards 2023 αντανακλά την αφοσίωσή του στην υψηλή ποιότητα φιλοξενίας και τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών για τους επισκέπτες του.

https://drive.google.com/drive/folders/1o9-Chla4Ky2DVXt18QSu6YTeMCZzTrel