Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών Στρατηγικής Διαχείρισης
Ιστοσελίδα: https://bepuro.com/
Η ομάδα της Puro Management Agency έχει καταφέρει να εισέλθει πολύ δυναμικά σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο με μεγάλη επιτυχία, θέτοντας ως στόχο την ανάδειξη των ισχυρών χαρακτηριστικών κάθε μονάδας, δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο ξενοδοχειακό προορισμό για τους επισκέπτες.

Η εταιρία παρόλο που βρίσκεται στο χώρο από το 2020, έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό portfolio πελατών, που αποτελείται από περισσότερες από 30 ξενοδοχειακές μονάδες σε κορυφαίους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πλήρως προσωποποιημένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. H έμπειρη ομάδα της Puro δημιουργεί μια στρατηγική με στόχο να “ξεκλειδώσει” τα έσοδα της επιχείρησης και ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπτυξη της προσέγγισης Yield & Distribution, με τη βοήθεια συγκεκριμένων εργαλείων προβλέψεων και αναφορών. Ο σημαντικότερος παράγοντας που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες εταιρίες διαχείρισης, είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του κάθε ξενοδοχείου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του και αναπτύσσοντας παράλληλα δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες της. Η φιλοσοφία πίσω από την Puro Hospitality Management έχει ως κεντρικό της άξονα την συνεχή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών και την στενή παρακολούθηση των νέων trends και τεχνολογιών της αγοράς, πράγμα που εξασφαλίζει την επιτυχία της στις ξενοδοχειακές πωλήσεις με 100% retention rate.

Η πωλησιακή πολιτική σχεδιάζεται για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά με βάση τις ανάγκες του και με σκοπό να αποφέρει στην επιχείρηση το μέγιστο κέρδος. Η εταιρία χρησιμοποιεί την προσέγγιση Yield & Distribution καθώς και συγκεκριμένα εργαλεία αναφορών και προβλέψεων αναλύοντας όλα τα δεδομένα για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Το εύρος των υπηρεσιών της εκτείνεται από Revenue Management, Marketing και Operational Consulting, έως το Concept Positioning, το πλάνο στρατηγικής και τον οικονομικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της επιχείρησης, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών που αφορούν τη λειτουργία μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Οι άνθρωποι της εταιρίας βρίσκονται 24/7 δίπλα στους συνεργάτες τους συζητώντας λεπτομερώς για την πρόοδο και την εξέλιξη των projects και αναλύοντας διεξοδικά τις επόμενες κινήσεις προς την επιτυχία. Η αφοσίωση στην τελειότητα, το πάθος και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες προς τους ξενοδόχους, οδηγούν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στα έσοδα των μονάδων όσο και στην ανταπόκριση των επισκεπτών, τοποθετώντας τα ξενοδοχεία στην κορυφή του hospitality!