Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Management Consultant
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών Στρατηγικής Διαχείρισης
Ιστοσελίδα: https://bepuro.com/
Με περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο, στο portfolio της, η Puro Management Agency, δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2020 στην ανάπτυξη ιδιαίτερων hotel concepts μέσα από μια απόλυτα δομημένη διαδικασία, η οποία ξεκινά με την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, βασισμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Κύριος γνώμονας της εταιρίας είναι η κεφαλαιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, καθώς και η αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό της δυναμικής κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Αναλαμβάνοντας από το Revenue Management, το marketing και το operational consulting, έως το concept positioning, το πλάνο στρατηγικής και τον οικονομικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της επιχείρησης, η εξειδικευμένη ομάδα της Puro Management Agency μελετά τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε χώρου, με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας για τον σύγχρονο επισκέπτη. Ξεκάθαρος επιχειρηματικός στόχος σε κάθε project το οποίο υλοποιείται είναι η δημιουργία ενός απόλυτα επιτυχημένου επιχειρηματικού πλάνου, το οποίο θα αντανακλά το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών, στο πλαίσιο μιας υγιούς λειτουργικής επιχείρησης.

Οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και η δέσμευσή στη δημιουργία και ανάπτυξη επικερδών μονάδων φιλοξενίας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της. Μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η Puro Management Agency βρίσκεται 24/7 δίπλα στους συνεργάτες της, αναλύοντας διεξοδικά τον στρατηγικό σχεδιασμό των επόμενων ημερών. Επιπλέον, έχει ως κεντρικό της άξονα την συνεχή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών και την στενή παρακολούθηση των νέων trends και τεχνολογιών της αγοράς, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακές ξενοδοχειακές πωλήσεις με 100% retention rate. Εξίσου σημαντικό στοιχείο αποτελεί η αφοσίωση στους στόχους του κάθε πελάτη καθώς και η τεχνογνωσία της ομάδας της Puro στον τουριστικό τομέα που συνεχώς εξελίσσεται και μεταβάλλεται. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανία, η εταιρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με ένα δυναμικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει ξεχωριστά venues, σε κορυφαίους ξενοδοχειακούς προορισμούς.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει τα μέγιστα για την επιχειρηματική ανάπτυξη των μονάδων, διατηρώντας τες παράλληλα ανταγωνιστικές στις αγορές.