Anadeo Villas & Suites, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villa Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα
Ιστοσελίδα: https://www.anadeo-villas.com/
Το ολοκαίνουριο παραθεριστικό συγκρότημα Anadeo Villas & Suites στην Εξάνθεια της Λευκάδας, προσφέρει πολυτελή διαμονή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του διαθέτοντας 2 εντυπωσιακές βίλες και 4 σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες μεγάλων διαστάσεων, την πιο συγκλονιστική θέα στο νησί και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ιδανικές για οικογένειες, παρέες ή ζευγάρια.
Το Anadeo Villas and Suites άνοιξε για πρώτη φορά την θερινή περίοδο του 2023 και η ολοκλήρωσή του αποτελεί τη μετουσίωση ενός οικογενειακού ονείρου, καθώς στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα παραθεριστικό συγκρότημα πολυτελούς διαμονής και παροχών διακεκριμένης φιλοξενίας. Έμπνευση του όλου εγχειρήματος ήταν η συγκλονιστική θέα του τόπου και η ανεξάντλητη φυσική ομορφιά του νησιού κάθε εποχή του χρόνου και οι φάροι που φώτιζαν το δρόμο υλοποίησης του έργου ήταν η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση όλου του εγχειρήματος έγινε με γνώμονα την ενεργή προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα τόσο στην κατασκευή όσο και στον εξοπλισμό.
Η αρχιτεκτονική προσέγγιση του επικεφαλής αρχιτέκτονα κ.Γεωργίου Καββαδά χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και φυσικά υλικά και στοχεύει στην απόλυτη ενσωμάτωση των κτηρίων στο φυσικό περιβάλλον, δίνοντας σε μεγάλο μέρος του καταλύματος υπόσκαφο χαρακτήρα. Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από minimal διακόσμηση και premium υφές ενώ ο κάθε χώρος έχει διαφορετικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας τη βιομηχανική αισθητική με ιδιαίτερα χρώματα. Η αρχιτεκτονική εφαρμογή συνδέει τον εσωτερικό χώρο με τον περιβάλλοντα με μία αίσθηση αδιάκοπης ροής, επιλέγοντας υλικά και χρώματα του τόπου και αξιοποιώντας κατά το μέγιστο το φυσικό φως.
Το όνομα Anadeo ετυμολογικά προέρχεται από την Λευκαδίτικη διάλεκτο “ανα αντέω ” που σημαίνει αγναντεύω. Είναι γεγονός ότι είναι το πρώτο πράγμα που κάνει κανείς μόλις φτάσει στο Anadeo Villas and Suites.
Τα καταλύματα μπορεί να φιλοξενήσουν έως 6 ή έως 8 άτομα, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένους πολυεπίπεδους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο ανοιχτό πέλαγος ενώ προσφέρουν ιδιωτικότητα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Η ανοιχτή διαρρύθμιση συνδέει όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπως την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι και οι τεράστιες μπαλκονόπορτες επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισχωρήσει παντού στους εσωτερικούς χώρους. Διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μοντέρνα μπάνια με πολυτελή είδη προσωπικής περιποίησης ενώ μερικά καταλύματα έχουν χώρο γραφείου και πρόσθετο καναπέ-κρεβάτι.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια που δόθηκε στον περιβάλλοντα χώρο και στις παροχές των εξωτερικών χώρων είναι εφάμιλλη του εσωτερικού. Με την πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να διακρίνει την προσπάθεια που έχει καταβληθεί τόσο σε ποιότητα υλικών και εξοπλισμού όσο και στον σχεδιασμό τοπίου. Οι ιδιωτικοί, εξωτερικοί χώροι διαθέτουν θερμαινόμενες πισίνες υπερχείλισης, που δίνουν την αίσθηση ότι στέκονται μετέωρες μεταξύ γης και ουρανού χαρίζοντας στους επισκέπτες ασύλληπτη πανοραμική θέα και σαλόνι με μοντέρνα επίπλωση.
Το Anadeo Villas & Suites βρίσκεται 18χλμ από το κέντρο της πόλης της Λευκάδας και 10 χλμ από την διάσημη παραλία Κάθισμα. Σε κοντινή απόσταση θα βρει κανείς ονειρεμένες, αμμώδεις παραλίες με εκτυφλωτικά γαλάζια νερά που θυμίζουν Καραϊβική ενώ το συγκρότημα και οι υπηρεσίες concierge προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο εύρος αθλητικών δραστηριοτήτων στην φύση όπως αλεξίπτωτο, ιστιοπλοϊα, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και πολλά άλλα.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Esu4TLlRyfdHlqvlch9Ng3cBrnUwx1DvhhvDrq_ZrwRPlw?e=tV2ruY