K&M CREATIVE ATHENS I.K.E.

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Marketing & Social Media Provider
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Διαδικτυακού Marketing
Ιστοσελίδα: https://k7mcreative.com/
Η K&M Creative αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες εταιρείες στον τομέα του digital marketing.
Με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα, η εταιρεία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και γενικότερα σε ότι αφορά traveling & lifestyle (yachting, VIP Services, fashion κ.α.)
Η Κ&M Creative συνεργάζεται με περισσότερο από 30 ξενοδοχεία στην Ελλάδα ενώ διαθέτει ένα πελατολόγιο άνω των 100 πελατών σε Αθήνα, Λονδίνο, Γενεύη και Ντουμπάι.
Για τις ανάγκες της υποψηφιότητας της εταιρείας μας στα Greek Hospitality Awards, επιλέξαμε τη συνεργασία μας με το 5* ξενοδοχείο Ammon Zeus Luxury Beach Hotel ως case study για την παρουσίαση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.
PROJECT CASE STUDY
Για περισσότερο από μια 5ετία η εταιρεία μας διαχειρίζεται αποτελεσματικά το marketing του ιστορικού 5* ξενοδοχείου Ammon Zeus Luxury Beach Hotel, με έδρα την Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Το ξενοδοχείο Ammon Zeus Luxury Beach Hotel αποτελεί ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Κτισμένο τη δεκαετία του 60, η ξενοδοχειακή μονάδα ανακαινίστηκε πλήρως το 2018 και σήμερα διαθέτει 114 δωμάτια και 12 σουίτες, δύο κομψά εστιατόρια, spa, γυμναστήριο, πισίνα καθώς και πλαζ βραβευμένη με γαλάζια σημαία.
Στόχος της εταιρείας μας μέσα από την παραπάνω συνεργασία ήταν η ολική αναπροσαρμογή της διαδικτυακής παρουσίας του ξενοδοχείου Ammon Zeus Luxury Beach Hotel, δημιουργώντας μια νέα ταυτότητα που θα συνδυάζει τις υπερσύγχρονες παροχές και υποδομές του ξενοδοχείου με την εμβληματική ιστορικότητα του.
Επιπλέον, βασικό αίτημα της διεύθυνσης του ξενοδοχείου ήταν η δημιουργία σημαντικού brand awareness καθώς και πρώτιστος η αύξηση των κρατήσεων του ξενοδοχείου μέσα από την ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, τα email και το τηλεφωνικό του κέντρο (direct bookings), με μακροπρόθεσμο στόχο τη μείωση των προμηθειών από κανάλια OTA’s (Booking.com, Expedia κλπ.) αλλά και την απεξάρτηση από το τους μεγάλους tour operators.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ
Βήμα 1ο: Αναπτύξαμε νέα στρατηγική μελέτη με έμφαση στα κοινωνικά δίκτυα και το digital marketing.
Βήμα 2ο: Διαφοροποιήσαμε την ταυτότητα του ξενοδοχείου (New Logo, Brand ID, Website, Social Media)
Βήμα 3ο: Επενδύσαμε στην ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου (Professional Photoshooting, Awesome Copywriting, Blog Posts κ.α)
Βήμα 4ο: Αναπτύξαμε μια πανίσχυρη κοινότητα στα social media η οποία και μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε επαναλαμβανόμενο πελατολόγιο για το ξενοδοχείο καθώς και να αυξήσουμε τις direct κρατήσεις.
Βήμα 5ο: Επιτύχαμε τη ραγδαία αύξηση του brand awareness του ξενοδοχείου, με προβολή σε εκατομμύρια ενδιαφερόμενους δυνητικούς πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσα από τη δημιουργία πρωτοποριακών διαφημιστικών ενεργειών στα social media.
Βήμα 6ο: Υιοθετήσαμε και εφαρμόσαμε τις πλέον σύγχρονες τάσεις των social media (stories, reels κ.α)
Βήμα 7ο: Δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό σύστημα συνέργειας μεταξύ των υπηρεσιών διαχείρισης κοινωνικών δικτύων, του διαδικτυακού marketing αλλά και της διαδικασίας των πωλήσεων.
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
Ενίσχυση direct κρατήσεων ξενοδοχείου (+1.469.300€ ευρώ / 2023).
Δημιουργία ισχυρής κοινότητας κοινωνικών δικτύων με +17,000 followers / Facebook και +7,000 followers / Instagram.
Ανάπτυξη λίστας email newsletters με περισσότερο από 15,000 email μέσα σε 5 έτη.
Ραγδαία αύξηση επισκεπτών ιστοσελίδας (+50,000 μοναδικοί επισκέπτες / 2023)
Ολική αναπροσαρμογή ταυτότητας ξενοδοχείου Ammon Zeus Luxury Beach Hotel

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/ErOpDARlRk9EigdNrJ6unzgBSkwPzogeIrZRCOVHf4DvNA?e=RtkeAH