REMINDS HOSPITALITY

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Κλάδος δραστηριότητας: Εταιρεία Ξενοδοχειακής Διαχείρισης
Όπως λέει και το όνομα της, πρόκειται για μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών τουρισμού που φτιάχτηκε για να "υπενθυμίζει" την έννοια της φιλοξενίας. Με τον ίδιο αυτό γνώμονα, πορεύεται εδώ και τρία χρόνια πλάι στα καταλύματα που της εμπιστεύονται τις πωλήσεις τους• φροντίζει να τα καθοδηγεί σταθερά κι επιτυχημένα προς τους οικονομικούς στόχους τους, προστατεύοντας παράλληλα τα ιδανικά της αυθεντικής φιλοξενίας. Το πρώτο δικό της project, το The Caravan B&B στη Θεσσαλονίκη, μετράει ήδη 8 χρόνια λειτουργίας με συνεχώς αυξανόμενους τζίρους, καθώς πρόκειται για ένα «ζωντανό» κατάλυμα που εξελίσσεται στην πάροδο του χρόνου δημιουργικά, λειτουργικά και σε επίπεδο παροχών – με βαθμολογία 9,6/10, ενώ αποτέλεσε αφορμή για να γνωρίσει η εταιρεία καλά και το ξενοδοχειακό F&B, λανσάροντας το πιο επιτυχημένο Brunch της πόλης.
Έχοντας την οπτική του ξενοδόχου, το revenue management αποκτά την απόλυτη σημασία του καθώς η ομάδα αναγνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα που καθοδηγούν τον κλάδο των καταλυμάτων από πρώτο χέρι και γνωρίζει ήδη τη συνταγή της επιτυχίας.
Μετρώντας στο δυναμικό της εξεζητημένα καταλύματα ανά την Ελλάδα, η Reminds μεγαλώνει συνεχώς σε μέγεθος και έμπνευση, σχεδιάζοντας δικά της εργαλεία και στατιστικά για τις πιο ολοκληρωμένες στρατηγικές πωλήσεων στην αγορά.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι προκλήσεις του κλάδου και οι ανάγκες του Έλληνα ξενοδόχου αυξάνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πλέον η επιτακτική ανάγκη για σωστή, στοχευμένη διαχείριση. Αυτή την ανάγκη λοιπόν καλύπτει η Reminds Hospitality, καθώς αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη λύση outsourcing του πιο απαιτητικού τμήματος ενός ξενοδοχείου: αυτό των πωλήσεων. Γιατί όσο σωστή εκτέλεση και να έχει μια εξαιρετική ιδέα, χρειάζεται το σωστό όχημα για να ξεχωρίσει στην τουριστική κούρσα. Με μέση αύξηση άνω του 30% των εσόδων όλων των καταλυμάτων υπό την ομπρέλα της Reminds και με μέσο όρο βαθμολογίας τους στα 9,5/10, δείχνει πως καταφέρνουμε να βρίσκουμε τη σωστή τιμή για τον κατάλληλο πελάτη τη σωστή στιγμή (right price, right client, right time). Έτσι, με κύριο άξονα τη μοναδική ταυτότητα κάθε μονάδας, δημιουργούμε κάθε φορά μια νέα πορεία πλεύσης με προορισμό την αύξηση του κέρδους.
Το πιο ενδιαφέρον ίσως είναι πως αυτή η ίδια ανάγκη που μοιράζονται νεοσύστατες και καταξιωμένες επιχειρήσεις, προκαλεί και εξελίσσει συνεχώς την ίδια τη Reminds, καθώς γνωρίζει ήδη πως να εκτοξεύσει τις πωλήσεις ενός καταλύματος που ανοίγει για πρώτη φορά της πόρτες του χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, αλλά και πως να αξιοποιήσει τα στοιχεία μιας ήδη λειτουργικής μονάδας για να αυξήσει το τζίρο της. Στο τέλος της μέρας άλλωστε, τα νούμερα είναι αμείλικτα στο να διακρίνουν την επιτυχία από την αποτυχία και μελετώντας τα, μπορούμε να ενορχηστρώσουμε τη σωστή πορεία προς τον τελικό προορισμό: μεγαλύτερους τζίρους, διατήρηση και εξέλιξη του αυθεντικού προϊόντος.
Re-designing
Re-marketing
Re-venue
Re-minds

Φωτογραφικό Υλικό: https://drive.google.com/drive/folders/1DGv6mwXFf4RQbbtF782LvXx82vRUBJ6X?usp=drive_link