Chromata Assos Villas, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Honeymoon Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Το συγκρότημα Chromata Assos Villas, φωλιασμένο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας στην Άσο, στο νησί της Κεφαλονιάς, αποτελεί μια νέα σημαντική επένδυση στον τουριστικό κλάδο, με όραμα να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγκαταστάσεις φιλοξενίας.
Το Chromata Assos Villas κατασκευάστηκε και λειτούργησε το 2023 αποσπώντας μόνο θετικές κριτικές από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική φροντίδα και ικανοποίηση του φιλοξενούμενου ώστε να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Είτε σχεδιάζουν ρομαντικές διακοπές για δύο είτε διακοπές με φίλους, οι βίλες Chromata εγγυώνται άνεση και ηρεμία σε φωτεινούς και φιλόξενους χώρους όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει.
Με απόλυτο σεβασμό στην ντόπια αρχιτεκτονική παράδοση και στην ιστορία της περιοχής, οι τέσσερις βίλες Chromata είναι χτισμένες αμφιθεατρικά και πλήρως εναρμονισμένες στο φυσικό περιβάλλον της κατάφυτης πλαγιάς που υψώνεται πάνω από την θάλασσα της Άσου. Όλες οι βίλες είναι πλήρως εξοπλισμένες με άνετους και ευρύχωρους χώρους με σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια, πολυτελή μπάνια και εξωτερική βεράντα με ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα στην θάλασσα και το φρούριο της Άσου.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σερβιριστούν στην ιδιωτικότητα της βίλας τους τη στιγμή που το επιθυμούν, εμπνευσμένα μενού από τον πλούτο της κεφαλλονίτικης γης, με δημιουργικά πιάτα φτιαγμένα από ντόπια υλικά, από τον ιδιοκτήτη και σεφ του Chromata Villas. Μπορούν να απολαύσουν πλούσιο homemade πρωινό ή brunch στην βεράντα τους ή ένα ρομαντικό δείπνο υπο το φως των κεριών με αρώματα, γεύσεις και προσωποποιημένες δημιουργίες απολαμβάνοντας τα χρώματα του μαγικού ηλιοβασιλέματος.
Ο παραδοσιακός οικισμός της Άσου με τα ζωηρά χρώματα και τις παστέλ αποχρώσεις στα σπίτια, τα παραδοσιακά ταβερνάκια για φαγητό και την ήρεμη παραλία του κόλπου αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μία ρομαντική απόδραση, σε απόσταση μολις 3 λεπτά από το Chromata Assos Villas. Οι νεόνυμφοι θα αφεθούν στη φυσική ομορφιά του παραδοσιακού οικισμού, θα απολαύσουν δροσιστικές βουτιές στην παραλία που είναι μόλις 100 μέτρα από το συγκρότημα και θα χαλαρώσουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Επιπλέον στοιχείο της πλεονεκτικής του τοποθεσίας, περίπου 100 μέτρα από την αρχή του πευκόφυτου μονοπατιού, βρίσκεται το Κάστρο της Άσου που κατασκευάστηκε στην Κεφαλονιά στα τέλη του 16ου αιώνα κατά την περίοδο της Βενετοκρατίας, προσφέροντας μία καλή ευκαιρία για μια ρομαντική απογευματινή βόλτα.
Το Chromata Assos Villas είναι το ιδανικό καταφύγιο για νεόνυμφα ζευγάρια που επιθυμούν να οργανώσουν το ταξίδι του μέλιτος σε έναν προορισμό που προσφέρει διακριτική πολυτέλεια, προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια από την στιγμή της κράτησης μέχρι την αναχώρησή τους ώστε να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που θα τους μείνει αξέχαστη.
Όλα αυτά μαζί με την εξέχουσα ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Chromata Assos Villas καθιστούν το απαράμιλλης ομορφιάς συγκρότημα βιλών να μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Eq3YgEoJ-61GtJSNkD5CFjgBMGxo0AfyLJ_uES9ZPIkMyg?e=joRCPH