AMMON ZEUS LUXURY BEACH HOTEL

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience
Κλάδος δραστηριότητας: Τουριστικό Κατάλυμα
Ιστοσελίδα: https://ammon-zeus.gr/
Το 5* ξενοδοχείο Ammon Zeus Luxury Beach Hotel με έδρα την Καλλιθέα Χαλκιδικής, αποτελεί ένα ιστορικό ξενοδοχείο ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή καθώς και μια από τις πλέον σύγχρονες boutique ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 114 Deluxe δωμάτια με θέα στον καταπράσινο κήπο μας και τη θάλασσα, 12 σουίτες με πανοραμική θέα στον Τορωναίο κόλπο καθώς και 2 εστιατόρια, cocktail bar, pool bar, θερμαινόμενη πισίνα, παιδική πισίνα, spa, γυμναστήριο και πλαζ βραβευμένη με γαλάζια σημαία.
Το ξενοδοχείο έχει λάβει σειρά από σημαντικές διακρίσεις όπως το Tripadvisor Traveler’s Choice Award και το Booking Traveller’s Award ενώ διαθέτει πιστοποίηση ως Bike Friendly και eco-friendly κατάλυμα.
Το Ammon Zeus Luxury Beach Hotel έχει αναγνωριστεί μέσα από features σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η Βρετανική Vogue, το περιοδικό Conde Nast Traveller αλλά και οι Times του Λονδίνου.
Από το 2022 και μετά, η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει λάβει μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες με γνώμονα την περεταίρω ανάδειξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του καθώς και την εγκαθίδρυση υπηρεσιών tailor-made, μια από τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην αγορά του τουρισμού πολυτελείας.
Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο προσφέρει πλέον μια μεγάλη γκάμα από δυνατότητες εξατομίκευση στους επισκέπτες, τόσο σε ότι αφορά τη διαμονή τους όσο και σε ότι έχει να κάνει με τις επιμέρους υπηρεσίες αλλά και τις εμπειρίες που θα βιώσουν στο ταξίδι τους.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://ammon-zeus.gr/
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TAILOR-MADE
Στο ξενοδοχείο Ammon Zeus Luxury Beach Hotel προσφέρονται μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση ακόμα και των πλέων απαιτητικών επισκεπτών.
Εξατομικευμένη δυνατότητα επιλογής τύπου δωματίου και συνδυασμός κράτησης με συγκεκριμένες εμπειρίες και υπηρεσίες, όπως VIP Airport Transferring, θεραπείες Spa, εκδρομές στη Χαλκιδική και τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και διάφορες συνδυαστικές επιλογές διατροφής (half- board, full board).
Δυνατότητα εξατομίκευσης πρωινού και δείπνου ανάλογα με τις διατροφικές προτιμήσεις του εκάστοτε επισκέπτη: Vegetarian, Gluten free κλπ.
Δυνατότητα εξατομίκευσης μαξιλαριών μέσω εξειδικευμένου pillow menu.
Πρόσβαση σε υπηρεσίες business (working area, laptop rentals, magazines / newspapers, wake up calls κλπ.)
Δυνατότητα παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών με έμφαση στην υγεία και την ευεξία, όπως: Personal Training, Pilates, Yoga, Aqua Aerobic, Aerobic, Hiking και Mountain Biking.
Δυνατότητα παροχής εξατομικευμένων εμπειριών γαστρονομίας υψηλών προδιαγραφών όπως private dinners, candlelight dinners, food & wine pairing κ.α.
Γρήγορη και εύκολη παροχή VIP Transferring services και guided tours με τα αυτοκίνητα του ξενοδοχείου.
Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όπως private tours, scuba diving, boat trips κ.α.
Παροχή υπηρεσιών Personal Shopping, με VIP Transferring service στη Θεσσαλονίκη.
Πρόσβαση σε ελικόπτερα και ιδιωτικά jets.
Δυνατότητα διοργάνωσης εξατομικευμένων εκδηλώσεων, όπως γάμους βαφτίσεις, εταιρικά και άλλα events.
Δυνατότητα συνδυαστικής κράτησης ξενοδοχείου και αεροπορικών εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.
Παροχή υπηρεσίας online concierge 24 ώρες το 24ωρο σε απευθείας σύνδεση με τη reception του ξενοδοχείου μας.
Διοργάνωση εκδηλώσεων ανά περιόδους σε συνεργασία με διάσημους σεφ, γνωστά εστιατόρια κ.α.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EnirThDQI2lMvSPJLz_KTMgBki9I1RHsqTGF2u3-M62hNw?e=gizkuZ