Chromata Assos Villas, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Breakfast
Κλάδος δραστηριότητας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Οι Chromata Assos Villas είναι βίλες χτισμένες αμφιθεατρικά στην κατάφυτη πλαγιά που υψώνεται πάνω από την θάλασσα της Άσσου στην Κεφαλονιά, με μικρές πισίνες και ιδιωτικές βεράντες με πανοραμική θέα στη θάλασσα, μόλις 100 μέτρα από την παραλία και 3 λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της Άσσου.
Σε αντιδιαστολή του τυποποιημένου πρωινού ενός ξενοδοχείου, στο Chromata, άξονάς μας είναι η επαφή του φιλοξενούμενου με τα τοπικά προϊόντα και ο συγκερασμός τους με την παράδοση και την κουλτούρα της περιοχής.
Έχοντας θητεύσει δίπλα στον έμπειρο chef Αριστοτέλη Καλλιπολίτη αποκομίσαμε σημαντικές γνώσεις για την οργάνωση και το στήσιμο των πρωινών, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες ή προτιμήσεις των επισκεπτών. Έτσι μπορέσαμε να «στήσουμε» ένα πρωινό με μεγάλη ποικιλία που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών μας και έχει ως σημείο αναφοράς τα εποχικά υλικά της ελληνικής γης. Με έμφαση στην τοπικότητα, στην ποιότητα και τον εκλεπτυσμό όλα τα προσφερόμενα είδη παρασκευάζονται και σερβίρονται κατά παραγγελία.
Αντλώντας έμπνευση από τον πλούτο της κεφαλλονίτικης γης, δημιουργούμε πιάτα με γεύσεις που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας και εκτελεσμένες στα σύγχρονα πρότυπα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωϊνό τους στην ιδιωτικότητα και άνεση της βίλας τους την ώρα που το επιθυμούν. Η φιλοσοφία μας είναι η γευστική εμπειρία που προσφέρουμε να εκφράζει τη γαστρονομική παράδοση του τόπου μας. Στις μαγειρικές μας χρησιμοποιούμε ό,τι πιο φρέσκο προσφέρουν ντόπιοι παραγωγοί, αποφεύγοντας τα μεταποιημένα προϊόντα. Τα τοπικά υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα φρέσκα λαχανικά, τα αγνά δημητριακά, τα ζουμερά φρούτα, οι χειροποίητες μαρμελάδες, τα χειροποίητα κριτσίνια και βουτήματα, η ριγανάδα (φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί με ρίγανη) είναι μόλις μια μικρή γκάμα που διευρύνεται ανάλογα με την εποχή και τα είδη που η φύση μας προσφέρει.

Το πρωινό μας περιλαμβάνει επιπλέον παρασκευές με βιολογικά τοπικά αυγά, όπως ομελέτα με λαχανικά, τηγανιτά αυγά, scrambled αυγά, στραπατσάδα καθώς επίσης επιπλέον επιλογές όπως σπανακόπιτα, ελληνική σαλάτα, γαλατόπιτα, κρέπες, τηγανίτες, ντόπιο μέλι, φρέσκο βούτυρο, φρεσκοστυμμένους χυμούς, γιαούρτι στραγγιστό με μέλι και δημητριακά, ρυζόγαλο και ζεστό φρεσκοψημένο ψωμί. Προσφέρουμε μία πλούσια ποικιλία αλμυρών και γλυκών παρασκευών που βοηθούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ελληνική τοπική γαστρονομία σε ένα ήσυχο περιβάλλον με σύγχρονες ανέσεις και απολαυστικές πινελιές νοστιμιάς που ευφραίνουν τον ουρανίσκο.
Για εμάς το πνεύμα της φιλοξενίας είναι κάτι πολύ περισσότερο από πολύτιμη κληρονομιά -είναι χαραγμένο στη συνείδησή μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στους επισκέπτες. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική φροντίδα ώστε μαζί μας να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Είτε σχεδιάζουν ρομαντικές διακοπές για δύο είτε διακοπές με φίλους, οι βίλες Chromata εγγυώνται άνεση και ηρεμία σε φωτεινούς και φιλόξενους χώρους όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει. Η προσωπική μας πινελιά ξεφεύγει από την προσέγγιση της ιδιοκτησίας και επικεντρώνεται στην ικανοποίηση του φιλοξενούμενου.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EqFVThdNOwpEoZSTH6c1zwkBWP2xqKHlzhJh0HSsfnl-7Q?e=A9f3zI