Aldemar Olympian Village

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Φιλοξενία
Με συγκλονιστική πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, το παραθαλάσσιο θέρετρο Aldemar Olympian Village προσφέρει την απόλυτη μεσογειακή απόδραση πολυτελείας στην Πελοπόννησο.
Στη Δυτική Πελοπόννησο, τη γη των Ολυμπιακών Αγώνων και της Αρχαίας Ολυμπίας, το Aldemar Olympian Village αποτελεί έναν προορισμό από μόνο του. Χτισμένο πάνω σε μια έκταση 350 στρεμμάτων, αποτελεί μια εντυπωσιακή παραθαλάσσια απόδραση απαράμιλλης ομορφιάς και αρχιτεκτονικής.
Μεγάλες εγκαταστάσεις, άνετη οδική πρόσβαση, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τεράστια παραλία και πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος στη γύρω περιοχή συνθέτουν ένα πλαίσιο πλήρες και ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές.
Το 5* Aldemar Olympian Village χαρίζει μαγευτικές εικόνες της θάλασσας, ενώ χάρη στον ανοικτό ορίζοντα που απλώνεται μπροστά στο ξενοδοχείο, μια αίσθηση ελευθερίας γίνεται αμέσως αντιληπτή από τον επισκέπτη. Η ειδυλλιακή τοποθεσία ακριβώς μπροστά στη θάλασσα με απέραντη θέα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα πραγματικά συγκλονίζουν.
Η παραλία αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο του ξενοδοχείου και ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του, χάρη στην ψιλή, χρυσαφένια αμμουδιά μήκους 2 χιλιομέτρων. Η παραλία εκτείνεται σε όλο το μήκος των εγκαταστάσεών του resort και κατακτά για 9 συναπτά έτη τη Γαλάζια Σημαία, κάνοντας το προσωπικό υπερήφανο και τους πελάτες ικανοποιημένους. Στο Aldemar Olympian Village μικροί και μεγάλοι λάτρεις της παραλίας απολαμβάνουν στο 100% τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ το μεγάλο μήκος της παραλίας επιτρέπει την εξυπηρέτηση όλων των πελατών αποφεύγοντας το συνωστισμό.
Ομπρέλες, ξαπλώστρες και χαλαρωτικά gazebo είναι τοποθετημένα στην παραλία, με το μέγιστο σεβασμό στην ακτή και το περιβάλλον. Ένα σκηνικό ιδανικό για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση με ένα βιβλίο, περίπατο εκεί που σκάει το κύμα, απόλαυση ενός δροσερού παγωτού και πολλά άλλα. Παράλληλα όμως η παραλία προσφέρει και διασκεδαστικές εμπειρίες και σε όσους αναζητούν περισσότερη δράση και διασκέδαση στην παραλία. Το γήπεδο beach volley είναι από τα αγαπημένα σημεία της παραλίας και γεμίζει ζωντάνια και ενθουσιασμό είτε από τους γνώστες του αθλήματος, είτε από όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά να παίξουν. Ταυτόχρονα, πιο πέρα ρακέτες και άλλα παιχνίδια γεμίζουν διαφορετικά σημεία της παραλίας και όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά επιτυγχάνοντας να δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνει ο καθένας την παραλία με τον τρόπο που προτιμά. Στην παραλία επίσης δραστηριοποιείται και Σχολή Θαλάσσιων Σπορ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χαλαρωτικά, διασκεδαστικά ή πιο περιπετειώδη σπορ στα γαλάζια νερά του Ιόνιου Πελάγους. Ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, θαλάσσιο αλεξίπτωτο, kite-surfing, , wakeboard είναι μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρονται και διδάσκονται από τους εκπαιδευτές. Κανό, θαλάσσιο ποδήλατο, φουσκωτές κουλούρες & μπανάνα είναι συνήθως τα αγαπημένα των παιδιών!
Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την παραλία το κιόσκι που προσφέρει δροσερά αναψυκτικά, χυμούς, καφέ και όλα όσα κάνουν την παραμονή στην παραλία ευχάριστη, αλλά και το Thalassa beach restaurant, με εκλεκτές γεύσεις και εξαιρετική τοποθεσία που αποτελεί ένα από τα must visit στο Olympian Village. To Aldemar Olympian Village είναι beach resort όπου η ίδια η παραλία αποτελεί προορισμό για τους επισκέπτες του. Διαχρονικά, δίνεται μεγάλη έμφαση στην προστασία αυτής και στο πλαίσιο αυτό γίνεται και προορισμός για τοπικές περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EmbE7fMTRnJOoAUXZsFik-4BLALqgOahVaO8KvlJ3GaObg?e=svf04X