Aldemar Olympian Village

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Thalasso Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Φιλοξενία
O Όμιλος Aldemar Resorts ξεχωρίζει για τις υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει στους επισκέπτες του. Το Aldemar Royal Olympian Spa & Thalasso είναι ένας ξεχωριστός προορισμός ευεξίας, που περιβάλλεται από τα παρθένα γαλάζια νερά του Ιονίου και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και ενέργειας.
Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με ιστορία 35 χρόνων στην τουριστική αγορά, εισήγαγε για πρώτη φορά στην ελληνική ξενοδοχεία τη θαλασσοθεραπεία ως μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Οι ευεργετικές ιδιότητες της θαλασσοθεραπείας την καθιστούν μια μορφή εναλλακτικής θεραπείας που άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα σωματικά και ψυχολογικά της οφέλη. Το κέντρο θαλασσοθεραπείας λειτουργεί σε έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο 2800 τ.μ. Το Κέντρο σαγηνεύει με το μέγεθος, την ατμόσφαιρα και την αισθητική των χώρων του και έχει διακριθεί ανά τα χρόνια με διεθνή και ελληνικά βραβεία. Πρόκειται για ένα καταφύγιο ευεξίας.
Διαθέτει 2 θερμαινόμενες εσωτερικές πισίνες, ατομικές καμπίνες υδροθεραπείας, 8 ατομικές καμπίνες περιποίησης προσώπου – σώματος, 10 καμπίνες μασάζ, 4 καμπίνες Oriental Hammam, Sauna και χώρο χαλάρωσης. Το κέντρο θαλασσοθεραπείας παρέχει ένα ευρύ φάσμα πακέτων φροντίδας και θεραπείας υψηλού επιπέδου και στελεχώνεται από έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό που με την υποστήριξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και καινοτόμων τεχνικών, αναδεικνύει τις ευεργετικές δράσεις της θαλασσοθεραπείας προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία, ενώ παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους, της έντασης και κόπωσης που διακρίνει τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
Οι πιο signature παροχές του Κέντρου είναι: η Aqua Royal, μια πισίνα με ζεστό θαλασσινό νερό, όπου υδατοπίδακες, υποβρύχια μασάζ, καταρράκτες, ομπρέλα, ξαπλώστρες και καθίσματα υδρομασάζ λειτουργούν για την αναζωογόνηση και χαλάρωση του σώματος. Το Ηammam Οriental, μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης βγαλμένη από την Ανατολή! Οι ατμοί σε συνδυασμό με το τελετουργικό απολέπισης και επάλειψης με Μαροκινό άργιλο και αιθέρια έλαια τυλίγουν το σώμα και απελευθερώνουν τις αισθήσεις). Το Affusion Μassage, ένας απολαυστικός συνδυασμός υδροθεραπείας και μασάζ. Χαλαρωτικό μασάζ κάτω από ψιλή βροχή ζεστού θαλασσινού νερού. Άλλες θεραπείες και μασάζ που παρέχονται είναι: • ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – Διέγερση με πιέσεις και μασάζ στις πατούσες, στα σημεία αντανάκλασης όπου αντιστοιχεί το κάθε όργανο του σώματος. • ΠΡΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – Μηχανικό μασάζ των κάτω άκρων με μπότες που ασκούν σταδιακή πίεση με σκοπό να διεγείρει τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία. • EΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΛΑΣΠΗ GUERANDE- Με στόχο την ανακούφιση των προβλημάτων της οστεοπόρωσης και της αρθρίτιδας. • BEAUTY ANTI-AGE – Ιδανική περιποίηση που απαλύνει τις επιφανειακές ρυτίδες και βελτιώνει τα σημάδια των πανάδων. • OCEAN SECRETS – Μια μοναδική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου που βασίζεται σε ένα καινοτόμο μασάζ, που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και συσφίγγει το δέρμα. • BODY PEELING – Βαθύ peeling σώματος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια.
Εξατομικευμένες θεραπείες περιποίησης δέρματος πραγματοποιούνται με τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους, τα γαλλικά THALION, των οποίων αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Aldemar Resorts. Προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν τα ιχνοστοιχεία της θάλασσας, βιταμίνες και φυσικά αιθέρια έλαια, και καλύπτουν όλες τις ανάγκες για πρόσωπο και σώμα.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EpmLZM3Pgm5Eiq9BN78Cu8UBhAutpMeagu--Eb78CHEk0g?e=euJ5mn