Aldemar Knossos Royal

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Romantic Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Φιλοξενία
Το Aldemar Knossos Royal είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της Κρήτης. Απέχει μόλις 25 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου και από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.
Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο πέντε αστέρων είναι η σύγχρονη ερμηνεία ενός αρχαίου μινωικού παλατιού, με 386 σουίτες και δωμάτια διάσπαρτα σε 1100 στρέμματα και 15 καταγάλανες πισίνες που ρέουν ανάμεσα σε εντυπωσιακά κτίσματα, που ακολουθούν τις αρχές της βιωσιμότητας και του τοπικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής.
Βρίσκεται στην πιο γοητευτική τοποθεσία του Λιμένα Χερσονήσου και χαρίζει απλόχερα εικόνες του απέραντου γαλάζιου. Η ήπια αρχιτεκτονική του, τα πλακόστρωτα μονοπάτια, οι κρυστάλλινα γαλάζιες πισίνες, οι καταπράσινοι κήποι, το passage με τους φοίνικες (που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου), η ιδιωτική παραλία και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα κάνουν τις διακοπές των επισκεπτών μαγικές.
Στο Knossos Royal η κάθε ημέρα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Και ειδικά όταν πρόκειται για τις διακοπές ενός ζευγαριού που θέλει να απολαύσει μια ρομαντική απόδραση, ένα honeymoon, να γιορτάσει την επέτειό του ή να σφραγίσει την αγάπη του με έναν αρραβώνα ή μια γαμήλια τελετή στο πανέμορφο, γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Όποια κι αν είναι η περίσταση, στο Aldemar Knossos Royal γιορτάζεται με τον καλύτερο τρόπο. Εξάλλου το μότο του ξενοδοχείου και του Ομίλου Aldemar Resorts, είναι Celebrate Life!
Τόσο οι εγκαταστάσεις, όσο και οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ιδανικές για honeymooners, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό βάζει την υπογραφή του σε κάθε ρομαντική εκδήλωση και κάθε στιγμή. Από κοινού, πελάτες και προσωπικό, σχεδιάζουν και εκτελούν κάθε ιδιαίτερη εκδήλωσή, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και, προπαντός τις καλύτερες αναμνήσεις, τόσο στους πρωταγωνιστές όσο και τους καλεσμένους της εκδήλωσης. Το γραφικό, λευκό εκκλησάκι που βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα και ατενίζει το απέραντο γαλάζιο και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, αποτελεί μια μαγική τοποθεσία, η οποία διαμορφώνεται ad hoc με τη βοήθεια του προσωπικού και διακοσμείται με στόχο να γίνει ένας ιδιαίτερος και προσωπικός χώρος που θα φιλοξενήσει τις πιο μαγικές στιγμές ενός ζευγαριού. Εκεί πραγματοποιούνται συμβολικοί και παραδοσιακοί γάμοι, ενώ το σκηνικό είναι ιδανικό και για μια ρομαντική φωτογράφηση.
Ένα όμως ακόμα ειδικό σημείο των εγκαταστάσεων γίνεται συχνά τόπος γιορτής και δεν είναι άλλο από την πλακόστρωτη προβλήτα ενός μικρού όρμου που φιλοξενεί μαγευτικά και πολύ ρομαντικά ειδυλλιακά gatherings και γιορτές. Ένας χώρος που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και το ύφος κάθε εκδήλωσης και χαρίζει την θαλασσινή αύρα και θέα. Βεβαίως, όλοι οι χώροι του 5 αστέρων Aldemar Knossos Royal μπορούν να αποτελέσουν το κάδρο μιας ρομαντικής tailor made εμπειρίας, όπως ο χώρος της κεντρικής πισίνας με το γεφυράκι, η ιδιωτική παραλία, ή τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια.
Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, η μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και sports, τα 5 εστιατόρια και τα 4 bars καλούν το ζευγάρι να εξερευνήσει ένα κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα, ενώ τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους χαρίζουν την απόλυτη αναζωογόνηση. Ένας προορισμός που χαρίζει στους επισκέπτες του χαλάρωση, συγκινήσεις και ρομαντισμό.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EqlfRQsHouhKhWrwaPZNGGgBfH5PcK4Uhz5K8QKGaerLiw?e=cl3ae6