Aldemar Knossos Royal

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Φιλοξενία
Πλαισιωμένο από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους, προσφέρει εκπληκτική θέα στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, πάνω από πανέμορφες αμμώδεις παραλίες. Το Aldemar Knossos Royal είναι η σύγχρονη ερμηνεία ενός αρχαίου μινωικού παλατιού, με 386 σουίτες και δωμάτια διάσπαρτα σε 1100 στρέμματα και 15 καταγάλανες πισίνες που ρέουν ανάμεσα σε εντυπωσιακά κτίσματα, που ακολουθούν τις αρχές της βιωσιμότητας και του τοπικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής.
Το Aldemar Knossos Royal αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για καλοκαιρινές, all-inclusive διακοπές 5 αστέρων. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αυθεντική φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες συνθέτουν ένα πλαίσιο πλήρες και ιδανικό για τις χαλαρωτικές διακοπές που προσφέρει ένα πακέτο all-inclusive.
Η άνετη και απολαυστική διαμονή αποτελεί τη βάση των ξεκούραστων διακοπών και στο Knossos Royal τα bungalows χαρακτηρίζονται από ευρυχωρία, πολυτέλεια και άνεση. Χαρακτηριστικό της διαμονής στο Knossos Royal αποτελούν τα δωμάτια με μοιραζόμενη πισίνα (sharing pool), το οποία είναι best-sellers, καθώς προσφέρουν στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση στην πισίνα, dedicated ομπρέλες και ξαπλώστρες και απόλυτη χαλάρωση σε ένα semi private περιβάλλον με θέα στη θάλασσα ή στους υπέροχους, φροντισμένους κήπους ή και ακριβώς μπροστά στη θάλασσα (seafront). Παράλληλα, για όσους επισκέπτονται το resort οικογενειακώς, τα δίχωρα family rooms προσφέρουν το μεγάλο χώρο που χρειάζονται οι οικογένειες σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και πολλές παροχές.
Αδιαμφησβήτητο highlight της all-inclusive εμπειρίας στο Knossos Royal είναι η γαστρονομία. Δυο μεγάλα και ευρύχωρα, «κεντρικά» εστιατόρια με πολύ μεγάλους εξωτερικούς χώρους και υπέροχη θέα σε θάλασσα και στην κεντρική πισίνα αναγάγουν τον κλασσικό μπουφέ σε μια εμπειρία γεύσης και ποιότητας. Ο επισκέπτης απολαμβάνει μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε καθημερινή βάση καθώς τα ιδιαιτέρως προσεγμένα πιάτα ανανεώνονται κάθε μέρα, ενώ ανάμεσα στις επιλογές υπάρχουν πάντα πιάτα vegan και vegetarian. Όμως, πέραν των «κεντρικών» εστιατορίων, οι πελάτες του προγράμματος all-inclusive έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τα τέσσερα a la carte εστιατόρια. Στο ιταλικό Fontana Amorosa, στο gourmet Ρίζες, στο ελληνικό εστιατόριο Artemis και στο πλήρως και εντυπωσιακά ανακαινισμένο Beach Restaurant με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν γαστρονομικά ταξίδια υψηλών προδιαγραφών.
Οι all-inclusive διακοπές στο Knossos Royal περιλαμβάνουν και αναρίθμητες επιλογές για διαφορετικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που χαρίζουν ποιοτικές στιγμές στην οικογένεια και την παρέα.
Υδατοσφαίριση, προγράμματα γυμναστικής, aqua aerobic, πινγκ-πονγκ, beach volley, squash, yoga με θέα το απέραντο γαλάζιο, σύγχρονο γυμναστήριο, και θαλάσσια σπορ χαρίζουν γεμίζουν τους επισκέπτες με ενέργεια και ευεξία, ενώ το βράδυ εκδηλώσεις στο υπαίθριο αμφιθέατρο, live μουσικές βραδιές, Djs και άλλες εκδηλώσεις ξεσηκώνουν τους επισκέπτες και χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές.
Βεβαίως όταν πρόκειται για τα παιδιά, η εμπειρία εμπλουτίζεται χάρη στις 2 αποκλειστικά παιδικές πισίνες, τα kids club, τα παιχνίδια, και την εντυπωσιακή νεροτσουλίθρα που είναι αδιαμφησβήτητα η αγαπημένη των παιδιών. Όλα υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, ώστε και οι γονείς να ξεγνοιάζουν.
Τέλος, στο Spa οι επισκέπτες αφήνονται στην απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση του μασάζ και των άλλων θεραπειών ομορφιάς που έμπειροι συνεργάτες προσφέρουν, ενώ η γειτονιά με καταστήματα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να αγοράσουν δώρα, σουβενίρ, αλλά και υψηλής αισθητικής ρούχα και αξεσουάρ.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EgJgI1R9a5xNq86l9w2W0XQBHprHKmAXqRwztCl6rMIhPA?e=8ck0nO