Aldemar Knossos Villas

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villa Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Φιλοξενία
Καλώς ήρθατε στο Aldemar Knossos Villas, μια συλλογή 40 πολυτελών βιλών σε μια εκπληκτική τοποθεσία!
Ένα μοναδικό καταφύγιο εμπνευσμένο από τη σπουδαία ιστορία και την εκπληκτική φυσική ομορφιά της Κρήτης, το Aldemar Knossos Villas συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο γοητευτικά παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδας. Σε μια υπέροχη τοποθεσία στην άκρη ενός όμορφου ακρωτηρίου και λουσμένο στο φως του ήλιου και τη θαλασσινή αύρα, αυτό το καταφύγιο πέντε αστέρων αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρείτε το zen σας.
Οι πολυτελείς και ευρύχωρες βίλες μας βρίσκονται λίγα βήματα μακριά από μια πανέμορφη παραλία και συνδυάζουν την πολυτέλεια με τη ζεστή φιλοξενία. Η αρχιτεκτονική ακολουθεί τους κανόνες βιωσιμότητας, σεβόμενη το τοπικό περιβάλλον και ικανοποιώντας όλες τις λειτουργικές ανάγκες. Απολαύστε τον κομψό σχεδιασμό και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική κάθε βίλας, εσωτερικά και εξωτερικά.
Κάθε βίλα είναι σχεδιασμένη ώστε οι επισκέπτες να ηρεμούν, να αισθάνονται οικεία, αλλά και ξεχωριστοί. Ανάμεσα στις 40 βίλλες βρίσκονται πιο μικρές, αλλά και μεγαλύτερες με την πιο μεγάλη να είναι 235τμ, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Τα μεγάλα ανοίγματα και τα παράθυρα κυριαρχούν σε όλες τις βίλες, πλημμυρίζοντας τους εσωτερικούς χώρους των βιλών με φως και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Οι βίλες διαθέτουν ιδιωτικές ή μοιραζόμενες πισίνες, ενώ οι μεγάλοι εξωτερικοί, επιπλωμένοι χώροι είναι ιδανικοί για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης και ηρεμίας. Η αισθητική που επικρατεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των βιλών είναι minimal, με έμφαση στο λευκό και στα γήινα χρώματα, αλλά και στο φυσικό φως.
Στόχος είναι κάθε επισκέπτης του Knossos Villas να αισθάνεται μοναδικός και αυτό εξασφαλίζει η πελατοκεντρική φιλοσοφία του προσωπικού του ξενοδοχείου και οι VIP υπηρεσίες που προσφέρονται που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: guest relations service, Μεταφορά με λιμουζίνα, butler service, θεματικές βραδιές, prive δείπνο, prive gazebo στην παραλία κ.α.
Παράλληλα, στο Aldemar Knossos Villas λαμβάνει χώρα μια καθημερινή γαστρονομική γιορτή! Πλήθος εστιατορίων, με ένα συναρπαστικό μείγμα γκουρμέ κουζίνας και ελληνικών, σύγχρονων συνταγών στέκεται αντάξιο των προσδοκιών κάθε επισκέπτη. Οι ταλαντούχοι σεφ του Aldemar Knossos Villas ετοιμάζουν τα πιο δημιουργικά και γευστικά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, με φροντίδα και αφοσίωση και φυσικά αγνά υλικά που παράγονται στην κρητική γη.

Θα βρείτε σχετικό υλικό στο παρακάτω link:

https://drive.google.com/drive/folders/12u7You9yza9AyuiRhwswuUeiyoAtZGgz?usp=sharing