Almiriki Hotel Apartments, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Studios & Apartments
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Ιστοσελίδα: https://almiriki.gr/
Το Almiriki Hotel Apartments μέλος της Hotelbrain International, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Λιθί στη Χίο, είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο κατάλυμα σε μία καταπράσινη περιοχή, νοτιοδυτικά της Χίου.
Δίπλα στην χρυσαφένια παραλία του μετά αλμυρίκια και κοντά στα φημισμένα μαστιχόδεντρα γνωστά για τον καρπό της μαστίχας, εξυπηρετεί με σεβασμό τους επισκέπτες του από το 2010 μέχρι και σήμερα. Στις εγκαταστάσεις του μπορούν να βρουν καταφύγιο για να βιώσουν το όνειρο των παραμυθένιων διακοπών ζευγάρια , αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς η περιοχή μπορεί να προσφέρει ησυχία , ηρεμία και χαλάρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Προσφέροντας ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια το καθένα από αυτά διακοσμημένο με τη μοναδική του διακόσμηση που βασίζεται στην ιθαγενή χλωρίδα του νησιού εξοπλισμένα με άνετα και λειτουργικά έπιπλα σε γήινές αποχρώσεις , το Almiriki hotel apartments έχοντας 10 διαφορετικές κατηγορίες δωματίων μπορεί να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη
Ορισμένα από αυτά απολαμβάνουν θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, ενώ άλλα έχουν υπέροχη θέα στα καταπράσινα και λοφώδη «Μαστιχοχώρια». Οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν τις διακοπές τους με τη μέγιστη άνεση στα δωμάτια και τις σουίτες μας, στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη μοναδική τους διακόσμηση καθώς και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις τους. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι άνετα και φωτεινά και διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια.
Οι επισκέπτες μας μπορούν να γευτούν μοναδικά μεσογειακά πιάτα και γεύσεις ενώ χαλαρώνουν στο Cafe Bar ή στη χρυσαφένια παραλία μας και να απολαύσουν μοναδικά και πρωτότυπα cocktail απο το εξιδεικευμένο προσωπικό του καταλύματος.
Βασική επιθυμία της διοίκησης του ξενοδοχείου είναι να προβάλει την ελληνική φιλοξενία και να παρέχει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες της.



https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EsHmGIqk6L9Et_G-sfs1hAkB0L7Z5-tGze0_DUhNEzHZvQ?e=ZZtbEt