Celestial All Suites, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Adults Only Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή και καταπράσινα νησιά του Ιονίου, την Κεφαλονιά, με τα σμαραγδένια, κρυστάλλινα νερά και τις παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς, το ολοκαίνουριο boutique ξενοδοχείο Celestial All Suites προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής, ειδικά σχεδιασμένη για ενήλικες και ζευγάρια. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του, η σύγχρονη αισθητική και ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα και την προσωποποιημένη φιλοξενία κατέστησαν το Celestial All Suites δημοφιλή προορισμό.
Η φιλοσοφία του Celestial All Suites, η οποία τοποθετεί τον επισκέπτη ως πρωταγωνιστή ενός μαγευτικού σκηνικού, αποτυπώνεται μέσω ενός υψηλού επιπέδου προσωποποιημένων υπηρεσιών και μιας σειράς μοναδικών ανέσεων, όπως σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, κέντρο ευεξίας και a la carte εστιατόριο ελληνικής μεσογειακής κουζίνας.
Ιδανικά τοποθετημένο σε μία προνομιακή τοποθεσία της Κεφαλονιάς προσφέρει μαγευτική θέα στο μικρό καταπράσινο δάσος των Μουσάτων, στο καταγάλανο Ιόνιο πέλαγος ή στον μεγαλοπρεπή, άγριας ομορφιάς Αίνο. Διαθέτει 40 ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες προσφέροντας στιγμές απόλυτης ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Οι γήινοι τόνοι και οι αποχρώσεις στα έπιπλα και τα υφάσματα δημιουργούν ένα αίσθημα οικειότητας ενώ κάθε σουίτα διαθέτει ένα ευρύχωρο διπλό κρεββάτι και έναν άνετο καναπέ-κρεββάτι με δυνατότητα φιλοξενίας έως 3 άτομα, ευρύχωρο και φωτεινό μπάνιο με ντους με πολυτελή είδη περιποίησης και επιπλωμένη βεράντα 40μ² με ιδιωτική πισίνα και μαγευτική θέα στο πράσινο ή στη θάλασσα.
Η τεραστίων διαστάσεων κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου μήκους 70 μέτρων και πλάτους 7 μέτρων αποτελεί έναν μόνιμο πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Σε πλήρη εναρμόνιση με το σχεδιασμό, το ύφος και τη φιλοσοφία του Celestial All Suites η πισίνα συνδυάζει λιτές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές που ηρεμούν το βλέμμα προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ξεκούρασης όλες τις ώρες της ημέρας.
Με γνώμονα την αυθεντική φιλοξενία οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επισκεφθούν το γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου η παλέτα των εκλεπτυσμένων γεύσεων και ευφάνταστων δημιουργιών του διακεκριμένου σεφ υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το Spa του Celestial All Suites, σε συνεργασία με την Aegeo Spa, προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες ευεξίας μέσω ειδικών θεραπειών προσώπου και σώματος και χαλαρωτικών μασάζ, στοχεύοντας να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε ένα κόσμο αναζωογόνησης από έμπειρους θεραπευτές. Οι ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών υλικών και προϊόντων όπως το ελαιόλαδο και τα βότανα, αναβαθμίζουν την ποιότητα υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας που παρέχονται και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα φορτίζοντας το σώμα με ενέργεια και δύναμη.
Η αισθητική και η λειτουργικότητα των υποδομών του Celestial All Suites, η υψηλή ποιότητα προσωποποιημένων υπηρεσιών και η διαφοροποίηση της εμπειρίας διαμονής, ενσωματώνουν αρμονικά και διακριτικά στο φυσικό περιβάλλον του νησιού το ξενοδοχείο και το καθιστούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια και φίλους, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EmDCzUsu3ZJCj37wNzLoTdoBeh0d7L3j7CIS4liAA1G0pw?e=TY56IE