Celestial All Suites, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek All Suites Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Το ολοκαίνουριο boutique ξενοδοχείο Celestial All Suites, ένα πολυτελές καταφύγιο στο νησί της Κεφαλονιάς, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής. Με ιδανική τοποθεσία στο καταπράσινο χωριό Μουσάτα το Celestial All Suites περιβάλλεται από φυσική ομορφιά, αποτελώντας μία όαση εξατομικευμένων υπηρεσιών και μοντέρνων ανέσεων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Το Celestial All Suites αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή φίλους που ταξιδεύουν μαζί και αναζητούν εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Διαθέτει 40 σουίτες με ιδιωτική πισίνα που προσφέρουν ιδιωτικότητα, στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την πολυκοσμία και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι γήινοι τόνοι και οι αποχρώσεις στα έπιπλα και τα υφάσματα δημιουργούν ένα αίσθημα οικειότητας ενώ κάθε σουίτα διαθέτει ένα ευρύχωρο διπλό κρεββάτι και έναν άνετο καναπέ-κρεββάτι με δυνατότητα φιλοξενίας έως 3 άτομα, ευρύχωρο και φωτεινό μπάνιο με ντους με πολυτελή είδη περιποίησης και επιπλωμένη βεράντα 40μ² με ιδιωτική πισίνα και μαγευτική θέα στο πράσινο ή στη θάλασσα.
Η κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου μήκους 70 μέτρων είναι σε αρμονία με το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον που την περιβάλλει και προσφέρει μία χαλαρωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες όλη μέρα τον ήλιο και ατελείωτες βουτιές με δροσιστικά σνακ και ποτά.
Σε ένα τέτοιο τοπίο ηρεμίας, άνεσης και χαλάρωσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο που παρέχει το ξενοδοχείο όπου προσφέρεται ένα μενού με εκλεκτές γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική μεσογειακή κουζίνα φτιαγμένες από φρέσκες πρώτες ύλες. O Chef και η ομάδα του που επιμελούνται τις ανάγκες των φιλοξενούμενων έχουν ως στόχο την ανάδειξη των αυθεντικών τοπικών γεύσεων της περιοχής δημιουργώντας έναν αγαπημένο χώρο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας.
Το Celestial All Suites ανάμεσα στις πολυάριθμες παροχές που προσφέρει διαθέτει και ένα υπερσύγχρονο Spa όπου σε συνεργασία με την διακεκριμένη εταιρία Aegeo Spa προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες ομορφιάς που προσφέρουν πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία .
Παράλληλα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πολυτελείς υπηρεσίες Concierge προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός, με προτάσεις για μονοήμερες εκδρομές και αποδράσεις στις γύρω περιοχές του νησιού, καταδύσεις, εξερεύνηση μαγευτικών παραλιών, οργανωμένο ψάρεμα, σαφάρι στο εθνικό πάρκο του Αίνου, οργανωμένες επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Κεφαλλονιάς και επισκέψεις στα μοναδικά, παγκοσμίου φήμης, σπήλαια της Μελισάνης και της Δρογκαράτης.
Οι προσωποποιημένες υπηρεσίες του Celestial All Suites στοχεύουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, προσδίδοντας μία αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας και ζεστής φιλοξενίας στην Κεφαλλονιά, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Είναι το ιδανικό boutique ξενοδοχείο διακοπών για απομόνωση, χαλάρωση, αναζωογόνηση, και αποφόρτιση από την πίεση της καθημερινότητας όπου όλες οι αισθήσεις πρωτοστατούν προσφέροντας εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EpMIXKOGukBHtA2BtniEKxQBNdmrlYO0fDroHca4HJhBSQ?e=4nJ85i