Revitup.direct

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Κλάδος δραστηριότητας: Revenue Management & Digital Marketing
Ιστοσελίδα: https://www.revitup.direct/
Όσο θετικά και εάν ήταν τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το έτος 2022, είναι γνωστό το βασικό και βαθύ πρόβλημα του ελληνικού (και όχι μόνο) ξενοδοχειακού προϊόντος - η εξάρτηση από τους μεγάλους Tour Operators, οι οποίοι ακόμα ελέγχουν το κύριο μέρος της ζήτησης. Αυτό μπορεί να αλλάξει/επηρεαστεί με τους απευθείας (Online) επισκέπτες, είτε με κράτηση μέσω των ηλεκτρονικών πλατφόρμων κρατήσεων (OTAs) είτε μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Επιπρόσθετα, η υπάρχουσα εποχικότητα, καθώς οι ελληνικοί προορισμοί πλην της Αθήνας (και κάποιων αστικών κέντρων) έχουν καθαρά εποχική ζήτηση, δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον ετήσιο προγραμματισμό στρατηγικής όχι μόνο μιας ξενοδοχειακής, αλλά οποιασδήποτε τουριστικής επιχείρησης.

Οι επιπλέον προκλήσεις που προστίθενται σε αυτό το πολύπλοκο περιβάλλον, είναι πολλές. Οι βασικότερες είναι η ταχύτατα συνεχιζόμενη ψηφιοποίηση των τουριστικών υπηρεσιών καθώς και η ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό που δεν σχετίζεται πλέον μόνο με την εξυπηρέτηση - εμπειρία του πελάτη αλλά και την αποτελεσματική εκτέλεση του ετήσιου εσωτερικού σχεδιασμού ψηφιακής διαχείρισης και κερδοφορίας (Revenue Management).
Το Palmera Beach Hotel & Spa κατανοώντας όλα τα παραπάνω κατάφερε με τη συνεργασία της Revitup μία από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις στην πολιτική του στρατηγική, με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους. Τα νούμερα που κάναμε από το 2019 μέχρι το 2022 είναι ασυναγώνιστα:
• Το συνολικό έσοδο του ξενοδοχείου αυξήθηκε κατά 512%
• Οι επισκέψεις στο Website του ξενοδοχείου του αυξήθηκαν κατά 526%
• Οι αναζητήσεις διαθεσιμότητας αυξήθηκαν κατά 4.887%
• Τα έσοδα από το website του ξενοδοχείου κατά 13.508%
• Τα έσοδα από διαφήμιση Google Ads αυξήθηκαν κατά 100%
• Τα έσοδα από διαφήμιση Facebook Ads αυξήθηκαν κατά 100%
• Η μέση τιμή δωματίου (Average Daily Rate) αυξήθηκε κατά 60%
• Ο απόλυτος αριθμός εμφανίσεων σε υποψήφιους πελάτες (Impressions) αυξήθηκε κατά 401%

Πίσω από αυτούς τους αριθμούς βρίσκεται μια ομάδα ειδικών και μια συνεχής προσπάθεια να μετατρέψουμε τους Lookers σε Bookers. Ενισχύσαμε την online παρουσία του ξενοδοχείου, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο και προσαρμογές που αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου
Η Revitup, με τον προσανατολισμό της στη συνολική διαχείριση πωλήσεων, μετέτρεψε την ανάγκη για αύξηση της online παρουσίας σε μια ευκαιρία για το Palmera Beach Hotel. Χρησιμοποιήσαμε εργαλεία, όπως το Revelier (δικό μας εργαλείο Business Intelligence), για να παρακολουθούμε τις τάσεις και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές.
Αλλά πέρα από τα νούμερα, είναι η στρατηγική μας που μας διαφοροποιεί. Αντιμετωπίζουμε το διαδίκτυο ως περισσότερο από έναν απλό κανάλι πωλήσεων. Για εμάς, είναι μια πλατφόρμα για τη δημιουργία σχέσεων, την κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και την προσφορά μιας αξέχαστης εμπειρίας.
Το Palmera Beach Hotel, με τη στήριξη της Revitup, έχει δείξει ότι μπορεί να υπερβεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική τουριστική βιομηχανία, αποδεικνύοντας πως η ψηφιακή μεταμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε αξεπέραστα αποτελέσματα. Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε ότι είμαστε ο καλύτερος υποψήφιος για την κατηγορία Best Internet Sales Channel.