Naxian Rhapsody, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Retreat Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Ιστοσελίδα: https://www.naxianrhapsody.com/
To Naxian Rhapsody μέλος της Hotelbrain International που άνοιξε τις πύλες του τον Ιούλιο του 2023 στο πανέμορφο νησί της Νάξου διεκδικεί τη βράβευση του στην κατηγορία Βest Greek Retreat Hotel.
Aντλώντας έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα και την ραψωδία την απαγγελία ενός επικού ποιήματος, τις συνθέσεις εμπειριών τις οποίες παρέδιδαν στην συλλογική μνήμη οι ραψωδοί, το Naxian Rhapsody σηματοδοτεί τη συμβολική «παράδοση» της φυσικής ομορφιάς, παράδοσης και κουλτούρας της Νάξου στους επισκέπτες του.
Το κατάλυμα βρίσκεται στη Στελίδα όπου ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο που μοιάζει με σεληνιακό τοπίο με εντυπωσιακούς, λείους βράχους και αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούν την ύπαρξη ανθρώπινης παρουσίας 200 χιλ. ετών .
Μόλις μια ανάσα από τις παγκοσμίου φήμης ναξιώτικες μαγευτικές παραλίες, αλλά αρκετά μακριά ώστε να σας προσφέρει την ηρεμία και την ηρεμία που όλοι αναζητούμε στις πολύτιμες διακοπές μας το Naxian Rhapsody είναι ένα σύγχρονο καταφύγιο.
To συγκρότημα αποτελείται από 6 βίλλες και σουίτες απόλυτα συνυφασμένες με το φυσικό τοπίο χτισμένες με πέτρα, γήινους χρωματικους τόνους, ντιζάιν αντικείμενα και έργα τέχνης από φυσικά υλικά , τα λευκά είδη κορυφαίας ποιότητας, οι γενναιόδωροι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα είναι μόνο μερικά από τα βασικά στοιχεία που κάνουν το Naxian Rapsody την απόλυτη επιλογή εντός contemporary retreat.
Το πλούσιο πρωινό του Naxian Rhapsody με homemade και παραδοσιακά προιόντα της Ναξιώτικης γης , οι ολιστικές θεραπείες ευεξίας της Apivita , τα outdoor και indoor jacuzzi και πισίνες που διαθέτει το συγκρότημα συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης αναζωογόνησης και ευεξίας.
Οι προσωποποιημένες concierge υπηρεσίες της οικοδέσποινας συνθέτουν μια Ραψωδία που μοιράζει με γενναιοδωρία τα μυστικά για τα ενετικά κάστρα του νησιού , τις πέτρινες εκκλησίες και μοναστήρια, καταπράσινα βουνά, αμμώδεις παραλίες, γραφικά χωριά, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, εκπληκτική κουζίνα που κάνουν τη Νάξο έναν ασυναγώνιστο προορισμό.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EiKAyB1_FVVMoErYdP_t06sBfUPvdUyPURk-kMJsDX-sIA?e=MyVS8b