Art Blue Villas, μέλος της Hotelbrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Ιστοσελίδα: https://www.artbluevillas.com/
To Art Blue Villas μέλος της Hotelbrain International διεκδικεί διάκριση στην κατηγορία Best Greek Excellence in Service Hotel για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και εξατομικευμένες εμπειρίες στους φιλοξενούμενούς του.
Χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στη βορειοδυτική άκρη της Λευκάδας, περιτριγυρισμένο από την άγρια βλάστηση και με θέα το απέραντο μπλε του Ιονίου πελάγους, το Art Blue Villas είναι μία πολυτελής συλλογή villas για διακοπές που χαρακτηρίζεται από απόλυτη ιδιωτικότητα χωρίς συμβιβασμούς με υψηλών προδιαγραφών ανέσεις, σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.
Εναρμονισμένο με τα χρώματα της υπέροχης φύσης της Λευκάδας, το Art Blue Villas ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική,την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τη πολυτελής αισθητική. Εύκολα προσβάσιμο χάρις στην ειδυλλιακή του θέση, μόλις επτά χιλιόμετρα από τη πρωτεύουσα του νησιού, το συγκρότημα κατοικιών του Art Blue Villas συνδυάζει ανέσεις για μια άριστη διαμονή και εύκολη πρόσβαση δίνοντας την ευκαιρία μιας αξέχαστης εμπειρίας φιλοξενίας σε φίλους, ζευγάρια και οικογένειες.
Η αμέριστη αγάπη για τον ξεχωριστό αυτό τόπο αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στόχους του Art Blue Villas , την προβολή του προορισμού, τόπο καταγωγής των ιδιοκτητών.
Το βασικό αυτό συστατικό, η φιλοξενία και το μεράκι μας, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας Έτσι, η ομάδα του Art Blue Villas καινοτομεί για ακόμα μία φορά και παρέχει στους επισκέπτες εξατομικευμενες επιλογές και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω αξιόπιστων συνεργατών όπως εκδρομές με σκάφος ή ιστιοπλοϊκό στις υπέροχες παραλίες της Λευκάδας, δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, καταδύσεις και θαλάσσια σπορ, ή ακόμα και kayak ή rafting στην Ήπειρο, το Art Blue Villas έχει διασφαλίσει μία σειρά από μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Η ομάδα του Art Blue Villas έχει θέσει ως προτεραιότητα το concept της ταξιδιωτικής εμπειρίας που είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά ενός ταξιδιού, θέλει με αυτό το τρόπο να το αναβαθμίζει συνεχώς μέσω της ανάπτυξης διαφόρων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες προς τους επισκέπτες κατόπιν αιτήματος ώστε να διευρύνει την μοναδικότητα της διαμονής τους.

Αυτή η μοναδική συλλογή πολυτελών κατοικιών στη Λευκάδα έχει αναβαθμίσει την έννοια της φιλοξενίας θέλοντας να προσδώσει μία πιο προσωποποιημένη υπηρεσία για όλους αυτούς που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις διαμονής στην Ελλάδα. Το όραμα του Art Blue Villas είναι να παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες επιδιώκοντας να εκπληρώσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών ώστε να ζήσουν μία αξέχαστη φιλοξενία σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Αυτή η μοναδική πλεύση γραμμής του Art Blue Villas παρουσιάζει τη διαρκή προσπάθεια για αναβάθμιση προωθώντας τη κουλτούρα της ανθρωποκεντρικής φιλοξενίας.
Μερικές από τις ενδεικτικές αποδείξεις της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι τα σχόλια των φιλοξενούμενων του Art Blue Villas και οι διακρίσεις του.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Eo8pZxtikIJJmG8EJL_Ur0MBkBE04P2al9zI4qrPWZvYTQ?e=U0ICR7