Cleopatra Collection

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: http://cleopatrahotels.com/
Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και περήφανοι που και φέτος υποβάλλουμε την υποψηφιότητά μας για τον τίτλο "Best Greek Excellence in Service Hotel" Ο όμιλος Cleopatra Collection έχει αφοσιωθεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες του, και η αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι κάτι που θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα. ‘Έχοντας ήδη βραβευθεί με δύο ασημένια βραβεία στην ίδια κατηγορία για το 2021 και το 2022, ευελπιστούμε ότι η κριτική σας επιτροπή θα κρίνει ότι παραμένουμε να παρέχουμε εξίσου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το 2023.
Τα ξενοδοχεία του ομίλου Cleopatra Collection βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο χωροταξικά και μοιράζονται πολιτικές, στρατηγικές και διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι επισκέπτες του ομίλου Cleopatra Collection απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς έχουν πρόσβαση σε πολλές παροχές και δυνατότητες πέραν των παροχών που έχουν σύμφωνα με την κράτησή τους.
Όλοι οι επισκέπτες του ομίλου Cleopatra Collection έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις των 3 ξενοδοχείων μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αυτό περιλαμβάνει 3 πισίνες για ενήλικες, 2 παιδικές πισίνες, 7 μπαρ, καθώς και ένα εξαιρετικό εστιατόριο a la carte, το εστιατόριο Alma. Επιπλέον, οι επισκέπτες χρησιμοποιώντας τα διάφορα τμήματα των ξενοδοχείων, απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν και υπερβαίνουν το 50% της αρχικής χρέωσης.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας του ομίλου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τρόπο υποδοχής που τους ταιριάζει καλύτερα. Έχουμε εφαρμόσει τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το web check-in και το ανέπαφο check-in (contactless reception), τα οποία προσφέρουν ευελιξία και ασφάλεια στους επισκέπτες μας. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα εικονικής υποδοχής (virtual reception) για όσους προτιμούν αυτήν την επιλογή. Όλες αυτές οι επιλογές στον τομέα της υποδοχής έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας, τη μείωση του χρόνου παραμονής στην υποδοχή και την παροχή μιας άνετης και ασφαλούς εμπειρίας για τους επισκέπτες μας.
Το 2018, ο Όμιλος Cleopatra Collection ξεχώρισε ως πρωτοπόρος στην Δωδεκάνησο και σε εθνικό επίπεδο ως ένας από τους πρώτους που εγκατέστησε στον εξωτερικό του χώρο σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, και αυτό χωρίς καμία χρέωση για τους χρήστες μέχρι και σήμερα. Αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην προώθηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων, ενημερώσαμε τους διεθνείς χάρτες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και ενσωματώσαμε ηλεκτρικά οχήματα στο στόλο μας.


https://www.youtube.com/watch?v=zcVwAxtCw6Q