Cleopatra Collection

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: http://cleopatrahotels.com/
Βρίσκεται στη γραφική πόλη της Καρδάμαινας στο όμορφο νησί της Κω, ο όμιλος Cleopatra Collection είναι ο απόλυτος προορισμός σας για αξέχαστες ελληνικές διακοπές. Με τρεις ξεχωριστές ξενοδοχειακές μονάδες, καθεμία από τις οποίες προσφέρει τη μοναδική της γοητεία και χαρακτήρα, επαναπροσδιορίσαμε την έννοια της φιλοξενίας.
Το 2021, κερδίσαμε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand στα Greek Hospitality Awards, μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας για αριστεία
Η ταυτότητα της επωνυμίας μας είναι τόσο καθαρή όσο τα γαλανά νερά του Αιγαίου και τόσο λαμπερή όσο ο χρυσαφένιος ελληνικός ήλιος. Το λογότυπό μας, ο χρυσός ήλιος πάνω από τα μπλε κύματα, συμβολίζει τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας και την ηρεμία του περιβάλλοντός μας. Αυτό το εμβληματικό σήμα επεκτείνεται σε όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που διαθέτουμε, διασφαλίζοντας ότι γίνετε άμεσα αναγνωρίσιμο και είναι ταυτόσημο με τον όμιλο Cleopatra Collection.
Τρία μοναδικά ξενοδοχεία, μία αξέχαστη εμπειρία: Ένας από τους πολλούς λόγους που ξεχωρίζουν τα ξενοδοχεία του ομίλου Cleopatra Collection είναι η εγγύτητα μεταξύ τους. Ενώ οι επισκέπτες κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε ένα ξενοδοχείο, αποκτούν πρόσβαση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και των τριών, όλες κάτω από τη φιλόξενη αγκαλιά του ομίλου Cleopatra Collection.
Με κληρονομιά που εκτείνεται από γενιά σε γενιά, ο όμιλος Cleopatra Collection είναι ο παλαιότερος, ο μεγαλύτερος και ο όμιλος με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα μέσα στην Καρδάμαινα της Κω. Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των επισκεπτών, μας έχει δώσει μέχρι και την πέμπτη θέση στην κατάταξη του TripAdvisor, ανάμεσα στο σύνολο των καταλυμάτων της περιοχής, θέση που είναι εξαιρετική λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορία των ξενοδοχείων του ομίλου και που αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή διαμονή.
Η υπόσχεσή μας στους καλεσμένους μας είναι να είμαστε “Home Away From Home” (το δεύτερο σπίτι τους). Είτε αναζητά κανείς μια ήρεμη απόδραση είτε για διακοπές γεμάτες περιπέτειες, ο όμιλος Cleopatra Collection καλύπτει κάθε σας ανάγκη.
Καθώς οι επισκέπτες απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο δίπλα στις αστραφτερές πισίνες μας, μπορούν να απολαύσουν την πάντα γευστική μεσογειακή κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας και να απολαύσουν τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της Καρδάμαινας, θα ανακαλύψουν την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας όπως ποτέ άλλοτε. Το προσωπικό μας, εκπαιδευμένο να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, είναι αφοσιωμένο στο να διασφαλίσει ότι η διαμονή των επισκεπτών μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγική.
Καταλαβαίνουμε ότι η αριστεία δεν είναι προορισμός αλλά ένα συνεχές ταξίδι. Τις τελευταίες τρεισήμισι δεκαετίες, εργαζόμαστε σκληρά, εξελίσσοντας και βελτιώνοντας την εμπειρία του ομίλου. Ακούσαμε τα σχόλια των επισκεπτών μας, υιοθετήσαμε πρακτικές βιωσιμότητας και προσπαθήσαμε για ακόμη μεγαλύτερα ύψη ικανοποίησης των επισκεπτών.
Στον όμιλο Cleopatra Collection, είμαστε κάτι περισσότερο από ένα ξενοδοχείο. είμαστε ένας προορισμός που σας προσκαλεί να δημιουργήσετε αγαπημένες αναμνήσεις. Ελάτε να ζήσετε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας, την ομορφιά του περιβάλλοντός μας και την άνεση του "σπιτιού σας μακριά από το σπίτι" σας στην Κω. Η ελληνική σας περιπέτεια ξεκινά εδώ, όπου ο χρυσός ήλιος συναντά τα γαλάζια κύματα, και όπου κάθε στιγμή είναι μια γιορτή ζωής και πολυτέλειας.

https://www.youtube.com/watch?v=zcVwAxtCw6Q