Cleopatra Collection

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Loyalty Programme
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: http://cleopatrahotels.com/
Είναι η δεύτερη συνεχής φορά που είμαστε υποψήφιοι στην κατηγορία "Best Greek Hotel Loyalty Program," και με υπερηφάνεια σας υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη φορά κερδίσαμε το ασημένιο βραβείο. Φέτος, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 35 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου Cleopatra Collection, αναδείξαμε και βραβεύσαμε περίπου 200 από τους 4,000 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του ομίλου.
Στην κατηγορία Silver, οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες απολαμβάνουν προσωπική υποδοχή, εκπτώσεις στο μενού του εστιατορίου και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Στην κατηγορία Gold, οι πελάτες με απευθείας κράτηση απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα προνόμια, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων στα δωμάτια, προτεραιότητας στις κρατήσεις last minute και δωρεάν φύλαξη των αποσκευών τους.
Στην κορυφαία κατηγορία Platinum, οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες που χρησιμοποιούν το σύνολο των υπηρεσιών του Ομίλου Cleopatra Collection απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως 24ωρο room service, δωμάτιο με το όνομά τους και συμμετοχή στο πρόγραμμα Diamond.
Αλλά δεν σταματά εδώ. Kάθε χρόνο, αναδεικνύουμε έναν πελάτη με τον τίτλο του "Diamond Visitor of the Year" μέσω μιας σειράς παραμέτρων, που συμπεριλαμβάνουν τη διάρκεια της διαμονής του, τα έτη συνεχούς επίσκεψης, το σύνολο των υπηρεσιών που έχει καταναλώσει, και πολλά άλλα. Ο "Diamond Visitor" απολαμβάνει μια εντελώς προσωποποιημένη διαμονή, περιλαμβάνοντας ακόμα και τα λινά (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, μπουύζια, κρεμάστρες, κλπ) με το μονόγραμμά του, τα οποία παίρνει μαζί του κατά την αναχώρησή του. Επιπλέον, τον επιβραβεύουμε με μια αναμνηστική βράβευση που συνοδεύεται από πολλά χρηστικά δωράκια ως ευχαριστήριο για την τιμή και την εμπιστοσύνη του.
Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Best Greek Hotel Loyalty Program" φέτος, καθώς πιστεύουμε ότι η αξία που προσφέρει το πρόγραμμά μας στους πελάτες μας ενισχύει ακόμη περισσότερο τη εξαιρετική σχέση που έχουμε ήδη χτίσει μαζί τους, και ευελπιστούμε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλες επιχειρήσεις του τουρισμού και της φιλοξενίας.

https://www.youtube.com/watch?v=zcVwAxtCw6Q