Cleopatra Collection

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Innovation Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: http://cleopatrahotels.com/
Το Best Greek Innovation Hotel είναι η κατηγορία που μας έχει αναδείξει με χρυσά βραβεία τόσο το 2021 όσο και το 2022. Και φέτος το 2023, υποβάλλουμε υποψηφιότητα, ελπίζοντας να αποσπάσουμε το τρίτο χρυσό βραβείο.
Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Cleopatra Collection, εδρεύοντας στην Καρδάμαινα της Κω, δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και 35 χρόνια με 3 ξενοδοχειακές μονάδες 3*, συνολικής δυναμικότητας 550 κλινών. Έχουμε αναπτυχθεί δυναμικά τα τελευταία χρόνια υπό την ηγεσία του Γενικού Διευθυντή και CEO κυρίου Αλέξανδρου Ζαφειρόπουλου, πρωτοπορώντας στις υπηρεσίες και τις παροχές προς τον επισκέπτη.
Από το 2017, εφαρμόζουμε την ψηφιακή τεχνολογία με το web check-in και την ανέπαφη ρεσεψιόν, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα in-room check-in. Η virtual reception λειτουργεί από το 2020, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των επισκεπτών. Προσφέρουμε επίσης εικονική πραγματικότητα στους επισκέπτες μας, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν εικονικά τους χώρους των ξενοδοχείων μας.
Το 2018, δημιουργήσαμε τμήμα Guest Relations, μια υπηρεσία ασυνήθιστη για ξενοδοχεία 3*. Το 2020, επενδύσαμε σε αυτόνομα ρομπότ καθαρισμού και απολύμανσης.
Το 2021, προσθέσαμε περισσότερα ρομπότ και ρομπότ για τις τζαμαρίες των ξενοδοχείων.
Αυτές οι καινοτομίες συνέβαλαν στην επίτευξη μηδενικών κρουσμάτων Covid 19 τα έτη 2020-2021, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλό ποσοστό πληρότητας.
Το 2021, εισαγάγαμε το Cleopatra Collection All Inclusive, μια πρωτοποριακή μορφή all inclusive, σε συνεργασία με off site καταστήματα, Bars και Restaurants, προσφέροντας πλήρη εμπειρία στους επισκέπτες μας.
Το 2023, βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου εκμεταλλευόμαστε ενδελεχώς τις εξαιρετικές δυνατότητες της προηγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Από τον Φεβρουάριο του έτους, ξεκινήσαμε μια εποικοδομητική συνεργασία με την OpenAI, αξιοποιώντας πλήρως τις καινοτόμες δυνατότητες που μας προσφέρει η τελευταία έκδοσή της. Δημιουργήσαμε μια προηγμένη πλατφόρμα που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη και ερώτηση, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Με βάση αυτήν την προσέγγιση και τη διαρκή μας καινοτομία, έχουμε πεποίθηση ότι αξίζουμε το βραβείο "Best Greek Innovation Hotel". Πάντα έχουμε ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=zcVwAxtCw6Q