Athenian Residences, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Apartment City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακός κλάδος
To Athenian Residences διεκδικεί στη φετινή διοργάνωση των Greek Hospitality Awards, το βραβείο 1.2 Best Greek Apartment City Hotel. Το κατάλυμα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2018 και έχει βραβευτεί το 2019 με Bronze και το 2020 με Silver award.
To Athenian Residences με τα πέντε του διαμερίσματα –συνολικής χωρητικότητας 20ατόμων- βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Ευρισκόμενο σε μια γραφική και ήσυχη γειτονιά στην πιο κεντρική περιοχή της συνοικίας του Ψυρρή, ενώ είναι αρκετά μακριά από το θόρυβο και την κίνηση του κέντρου της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει όμορφο εσωτερικό όσο και εξωτερικό, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Είναι αφοσιωμένο στο να δημιουργήσει ένα αίσθημα ζεστού καλωσορίσματος μέσα από το συνδυασμό του μοντέρνου με το κλασσικό, καθώς υπάρχουν δύο ειδών δωμάτια. Τα τρία από αυτά είναι επιπλωμένα με πολύ μοντέρνα έπιπλα και διακόσμηση, ενώ τα άλλα δύο αποτελούν εκμοντερνισμένες γραφικές μεζονέτες του 1920 με όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη εποχή (π.χ. τηλεόραση με επίπεδη οθόνη & πρόγραμμα Netflix). Οι δύο εκμοντερνισμένες παραδοσιακές κατοικίες διαθέτουν ξύλινη εσωτερική σκάλα που συνδέει και συγχρόνως διαχωρίζει τα υπνοδωμάτια από το καθιστικό.
Στη μέση των πολυτελών δωματίων υπάρχει μια όαση δροσιάς. Η εξωτερική πισίνα και ο κήπος του Αthenian Residencies. Το Athenian Residences αποτελεί πολυτελές κατάλυμα κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου και μόνο 300 μέτρα από την Αρχαία Αγορά της Αθήνας. 15λεπτά αρκούν για να φτάσουμε με τα πόδια στην Ακρόπολη, περνώντας πρώτα από το ναό του Ηφαίστου ή μέσα από την Αρχαία Αγορά της Αθήνας.

Θεωρούμε προνόμιο να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας διαμονή και εμπειρίες διακοπών που θα τους μείνουν αξέχαστες από την Αθήνα . Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε κατευθύνονται πάντα από το να τον κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώσουν την εγκάρδια φιλοξενία και του Athenian Residences .


https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EsKCLj_9nDtIj5awWXj5nqUB50ww2r-aemeXPjyAkZr3pQ?e=7EfC8H