AMYNTAS SEAFRONT HOTEL, by Reminds Hospitality

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New Boutique Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.amyntashotel.com/
Το Amyntas Seafront Hotel είναι ένα κρυμμένο διαμάντι της Χαλκιδικής που καλεί τους επισκέπτες που το ανακαλύπτουν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι πολυτέλειας δίπλα στη θάλασσα. Χτισμένο στην άκρη της ακτής του Παραδείσου δίπλα στο Ν. Μαρμαρά, άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2023 με στόχο να αποτελέσει μια ζωντανή όαση φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία ακριβώς πάνω στην παραλία, προσφέροντας στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση. Βγαίνοντας από τη σουίτα τους, έχουν την επιλογή να αγναντεύσουν το πέλαγος, να χαλαρώσουν πλάι στην infinity πισίνα και μέσα σε δευτερόλεπτα να βυθίσουν τα πόδια τους στη μαλακή άμμο, ξεκινώντας μια ημέρα γεμάτη από τη γαλήνη της θάλασσας και την ομορφιά της εκλεπτυσμένης αρχιτεκτονικής.

Οι λόγοι για τους οποίους αυτό το κατάλυμα-κόσμημα διεκδικεί επάξια τη θέση του στα Best Greek New Boutique Resort awards είναι πολλοί, ξεκινώντας από την online και πραγματικά σπάνια βαθμολογία του: 9,9/10, που αντικατοπτρίζει την εμπειρία των πελατών του στο έπακρο. Η προσωποκεντρική του φιλοσοφία ξεκινά από την πρώτη επαφή με τον ταξιδιώτη αμέσως μετά την κράτησή του για την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για το ταξίδι του, ενώ συνεχίζεται με το θερμό καλωσόρισμα και την παροχή υπηρεσιών concierge για κάθε γούστο.
Κάθε πρωί η ομάδα του Amyntas παρασκευάζει με αμέριστη φροντίδα και μεράκι χειροποίητο πρωινό, συστήνοντας τις πλούσιες γεύσεις της περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να το απολαύσουν στην άνεση της σουίτας τους ή την υπαίθρια αίθουσα του πρωινού, είκοσι μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Από την παραδοσιακή τυρόπιτα μέχρι το φρεσκοψημένο ψωμί και τα τοπικά προϊόντα, κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας.

Οι 4 τύποι σουιτών που θα βρει κανείς στο Amyntas σχεδιάστηκαν προσεκτικά με οικολογικά, υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία πολυτελών διακοπών και αναζωογόνησης. Με δυνατότητα να φιλοξενούν από 2 μέχρι 4 άτομα, όλα τα δωμάτια είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα και προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και την βαθύ-μπλε πισίνα του καταλύματος. Από τα άνετα στρώματα μέχρι τα κομψά έπιπλα και τη μοντέρνα διακόσμηση, κάθε λεπτομέρεια μελετήθηκε ώστε να συνθέσει το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και ξεκούραση. Η πανοραμική θέα του νερού και των επιβλητικών ηλιοβασιλεμάτων θα χαράξουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στην καρδιά κάθε ταξιδιώτη.
Η αφοσίωση στη δημιουργία μιας αρμονικής σύνθεσης ανάμεσα στη φυσική ομορφιά, τη σύγχρονη άνεση και την αληθινή φιλοξενία φαίνεται σε κάθε πτυχή του project. Αυτό το ολοκαίνουριο μοναδικό ξενοδοχείο επαναπροσδιορίζει τη σημασία του boutique resort στην Ελλάδα καθώς δεν είναι απλώς ένας τόπος διαμονής. Στο Amyntas Seafront Hotel όπου η μαγεία της θάλασσας συναντά την αγκαλιά της πολυτέλειας, κάθε στιγμή είναι μια γιορτή του ελληνικού καλοκαιριού.

Φωτογραφικό Υλικό: https://drive.google.com/drive/folders/1Q7nPFeqNqV-cbFJAzNno5JE7TpOrhrFC?usp=sharing