FLIPNEWMEDIA IKE

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: Digital Marketing Agency
Ιστοσελίδα: https://www.flipnewmedia.com/
Η FLIPNEWMEDIA, ο αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, με συνεργασίες με κορυφαία καταλύματα όπως το Πέτρα & Φως, αλλά και ακτοπλοϊκές εταιρείες όπως η FAST FERRIES και η SNE, δημιουργεί digital στρατηγικές που συνδυάζουν πολλά, διαφορετικά και μοναδικά στοιχεία. Έτσι, τις βοηθά να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των online χρηστών και να τους μετατρέψουν σε πελάτες.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της περιλαμβάνουν:
 Κατασκευή website
Η ιστοσελίδα ενός καταλύματος αποτελεί την πύλη προς τον κόσμο. Η FLIPNEWMEDIA ειδικεύεται στην κατασκευή δυναμικών websites για καταλύματα, με εξειδίκευση στο UI/UX που απογειώνει την εμπειρία των επισκεπτών και υποστήριξη πολλών γλωσσών.

 Εκπαίδευση στην διαχείριση website
Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων της FLIPNEWMEDIA βασίζονται στο Wordpress, το κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ανοιχτού κώδικα που διακρίνεται από απόλυτη ευκολία χρήσης. H FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού του καταλύματος στην διαχείριση του website ή την αναλαμβάνει η ίδια.

 Σύνδεση website με μηχανή κρατήσεων
H FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνει την διασύνδεση του website με την πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων. Επιπλέον, αναλαμβάνει και την δημιουργία ειδικών personalized μηχανών κρατήσεων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταλύματος.

 Google Ads
Οι νέου τύπου καμπάνιες ξενοδοχείων της Google είναι το κατάλληλο εργαλείο για την αύξηση των online κρατήσεων. Αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους, η ομάδα της FLIPNEWMEDIA διαχειρίζεται τις προσφορές και τους προϋπολογισμούς των διαφημίσεων ξενοδοχείων σε πολλές καμπάνιες, με δυνατότητα στόχευσης διαφορετικών χωρών χρήστη. Επιπλέον, τις συνοδεύει με pMax καμπάνιες που μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) στέλνουν αυτοματοποιημένα το σωστό μήνυμα στο σωστό χρήστη, καθώς και με standard Google Search και Display καμπάνιες.

 Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)
Το SEO είναι απαραίτητο για τα καταλύματα που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους σε συγκεκριμένες εθνικές αγορές. Με την εμφάνιση της ιστοσελίδας ενός καταλύματος στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για σχετικές λέξεις – κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες, η FLIPNEWMEDIA αυξάνει την ποιοτικλη οργανική επισκεψιμότητα, άρα και τις πιθανότητες για απευθείας κρατήσεις.

 Προβολή σε online μέσα
Μέσα από advertorials, banners και ads σε online μέσα όπως ενημερωτικά sites ή ταξιδιωτικά forums, αυξάνεται η φήμη του καταλύματος.

 Περιεχόμενο Social Media
Δημιουργώντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που παρέχει αξία στο κοινό των social media, τα καταλύματα μπορούν να καθιερωθούν ως ηγέτες στη αγορά τους και να χτίσουν εμπιστοσύνη με τους πελάτες τους.

 Email Marketing
Η αποστολή στρατηγικών newsletters είναι αναγκαία για τη διατήρηση της επαφής με τους πελάτες σας. Στη FLIPNEWMEDIA δημιουργούμε συναρπαστικό περιεχόμενο για τα e-mail σας που κερδίζει το engagement των χρηστών.

 Στρατηγική Customer Loyalty
Η FLIPNEWMEDIA δημιουργεί στρατηγικές διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), οικοδομώντας σχέσεις με τους επισκέπτες και αυξάνοντας την αφοσίωσή τους. Μέσα από εξατομικευμένη επικοινωνία (SMS, Viber Strategies, E-mal κ.α.) δημιουργεί και επικοινωνεί εξατομιικευμένες προσφορές και εκπτώσεις.

 Διαχείριση online φήμης
Η διαχείριση φήμης του καταλύματος μπορεί να αυξήσει την προβολή και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Ή και το αντίθετο. Η προώθηση θετικών κριτικών και η διαχείριση αρνητικών σχολίων αποτελούν βασική υπηρεσία του ξενοδοχειακού marketing. Η διαχείριση φήμης του καταλύματος μπορεί να αυξήσει την προβολή και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.