EMINENCE HOSPITALITY – KATIKIES GROUP

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Health and Wellness Experience
Κλάδος δραστηριότητας: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
H υποψηφιότητα της Eminence Hospitality και του Ομίλου ξενοδοχείων Katikies, στα Greek Hospitality Awards 2023 στην κατηγορία “Best Greek Health and Wellness Experience”, αφορά στο έργο που υλοποιήθηκε στους χώρους ευεξίας του Ομίλου.

Τα ξενοδοχεία “Katikies” φέρουν την ελληνική λέξη «κατοικίες» που σημαίνει 'σπίτι,' στην καρδιά της εμπειρίας τους, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη το αίσθημα ενός προσωπικού σπιτικού καταφυγίου στα μαγευτικά νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου. Η αυθεντική ελληνική φιλοξενία βρίσκεται στην καρδιά τους και αντικατοπτρίζεται σε κάθε λεπτομέρεια και εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες. Τα Katikies Spas ενσωματώνουν αυτήν τη φιλοσοφία, δημιουργώντας προσωπικούς χώρους γαλήνης και χαλάρωσης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να νιώθουν σαν να βρίσκονται στην αγαπημένη τους γωνιά του σπιτιού. Ο όμιλος Κatikies έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και 36 χρόνια, στα ομορφότερα νησιά του πλανήτη μας, συγκεκριμένα στα νησιά Σαντορίνη και Μύκονο. Ο όμιλος διαθέτει 7 πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων και είναι γνωστός για την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχει

Η συνεργασία με το Τμήμα Health & Wellness της εταιρείας Eminence Hospitality το οποίο εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, σχεδίαση και διαχείριση χώρων ευεξίας & υγείας, πιστοποίησε την αυθεντική υψηλή παροχή υπηρεσιών στα πρότυπα των Leading Hotels και έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός ολιστικού υβριδικού μοντέλου ευεξίας μέσα από τις προτάσεις και διαχείριση της Eminence Hospitality στα τέσσερα (4) Katikies Spas των ξενοδοχείων του Ομίλου Katikies.

Στόχος της Eminence Hospitality ήταν η δημιουργία αυθεντικών εμπειριών ευεξίας σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά της Σαντορίνης σε επίπεδο δραστηριοτήτων στην φύση αλλά και σε επίπεδο γαστρονομίας και οινογνωσίας. Ο συνδυασμός φυσικών προϊόντων στις θεραπείες, υπηρεσίες υγείας, διαμονής, δραστηριότητες στην φύση και της διατροφής, δημιούργησαν μια πρότυπη λειτουργία ενός υβριδικού ολιστικού μοντέλου που στοχεύει στην φιλοσοφία μας, η οποία είναι η παροχή καινοτόμων ποιοτικών υπηρεσιών με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία του πελάτη και ταυτόχρονα την διατήρηση της υγείας και ευεξίας του. Οι συνεργάτες στους χώρους ευεξίας λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες καθώς και στην διαχείριση του πελάτη με υψηλά ποσοστά ικανοποίησης και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων.

Από την έναρξη της συνεργασίας η ποιότητα των υπηρεσιών αναβαθμίστηκε, οι προσφερόμενες υπηρεσίες έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία των «The Leading Hotels of the World (LHW)”, εκσυγχρονίστηκε το μενού υπηρεσιών με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία φυσικών προϊόντων Grown Alchemist, ακολουθώντας τα βήματα της βιώσιμης λειτουργίας και για πρώτη φορά στο νησί της Σαντορίνης παρουσιάστηκε και λειτούργησε κλινική ευεξίας σε συνεργασία με την European Wellness αναδεικνύοντας το υβριδικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών ευεξίας και υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Eminence Hospitality και τον Όμιλο Katikies στα παρακάτω Links:

https://www.eminence-hospitality.com/

https://www.katikies.com/