Panadvert

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: Digital Marketing
Ιστοσελίδα: https://www.panadvert.com/
Η Panadvert είναι ένα πολυβραβευμένο, διεθνώς αναγνωρισμένο Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2006 στη Silicon Valley της Καλιφόρνιας από τον Γιάννη Γιαννάτο. Στην εκκίνηση της ξεκίνησε με διεθνές πελατολόγιο, όμως από το 2010 εισήλθε δυναμικά και στον ελληνικό τουρισμό, παρέχοντας υπηρεσίες σε εμβληματικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, πολυτελή θέρετρα, αεροπορικές επιχειρήσεις και προορισμούς. Είναι Google Premier Partner, τίτλος που ανήκει μόλις στο 3% των κορυφαίων agencies. Διαθέτει γραφεία και φυσική παρουσία στην Ελλάδα, στο Λονδίνο, στην Κύπρο, και πρόσφατα στη Λατινική Αμερική και ομάδα που αποτελείται από 25 άτομα.
Η εταιρική κουλτούρα της Panadvert βασίζεται στον σεβασμό των προσωπικοτήτων και στην ποιότητα του έργου τους - το κυρίαρχο motto είναι “Employee is king!”. Η εταιρεία μας διαθέτει 4 τμήματα, χωρισμένα ανάλογα με την εξειδίκευση τους σε Performance Marketing & Data Analysis, Creative, Content Production και Social Media Management. Οι ξεχωριστές προσωπικότητες της ομάδας Panadvert, η εμπειρία και οι ικανότητες τους δημιουργούν ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας – κάτι που τελικά αντικατοπτρίζεται στην ιδανική σχέση με τους πελάτες και στην άριστη παροχή υπηρεσιών.
Η διαφοροποίηση της Panadvert είναι η μεγάλη επένδυση στο τμήμα Data Analysis/Science. Συγκεκριμένα, τα τελευταία πέντε χρόνια δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό τμήμα συλλογής Big Data και Ανάλυσης τους, έτσι ώστε στη διαδικασία στρατηγικής ανάπτυξης και λήψης αποφάσεων να αξιοποιούνται όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες που αντλούνται από μία ευρεία, συνεχώς τροφοδοτούμενη βάση δεδομένων. Καθημερινά στους cloud servers της Panadvert αποθηκεύονται χιλιάδες πληροφορίες από όλες τις αγορές (χώρες προέλευσης) και για όλους τους ελληνικούς (και όχι μόνο) προορισμούς, που αφορούν σε 8.500 ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Τα δεδομένα συλλέγονται από διαφορετικές πηγές (Google, Skyscanner, Webhotelier, Booking.com, Expedia, HotelBeds, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, Πολιτική Αεροπορία, Hotellistat κ.α). Η διαχείριση τους περιλαμβάνει Data Mining, Data Securing, Data Cleaning, Data Unification, Data Visualization ενώ η αύξηση της εισαγωγής δεδομένων μέσω τρίτων data providers είναι αδιάλειπτη και αυξάνεται συνεχώς. Αυτά τα δεδομένα δίνουν την δυνατότητα ανάπτυξης machine learning αλγορίθμων, αλγορίθμων συσχέτισης και sentiment ανάλυσης σε επίπεδο συναισθήματος. Με αυτόν τον τρόπο η Panadvert έχει την δυνατότητα να έχει την ευρύτερη τουριστική εικόνα σε επίπεδο προορισμού και ξενοδοχείου, να αντιλαμβάνεται αμέσως τα δυνατά και αδύναμα σημεία του εκάστοτε προϊόντος, και με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει on point consulting και να αναπροσαρμόζει τις διαφημιστικές στρατηγικές on the go.
Η Panadvert διαθέτει ένα εξειδικευμένο online εργαλείο ανάλυσης δεδομένων που επεξεργάζεται δεδομένα ζήτησης και κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο για προορισμούς και αγορές. Η πλατφόρμα παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τις αγορές που ενδιαφέρονται ανά προορισμό (τάσεις ανά αγορά). Είναι κρίσιμο για τον σχεδιασμό ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης, έτσι ώστε οι πελάτες να επενδύουν στη διαφήμιση τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο και να αυξάνουν τον αριθμό των απευθείας κρατήσεων.
Τα δεδομένα παρουσιάζονται με σαφήνεια μέσω γραφημάτων, αναλύσεων πραγματικών δεδομένων και μοντέλων πρόβλεψης. Επιπλέον, αξιολογείται το brand power του κάθε πελάτη/ξενοδοχείου σε σύγκριση με τον μέσο όρο του προορισμού.
Συνέχεια στο επισυναπτόμενο.