EPSILON HOSPITALITY

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation
Κλάδος δραστηριότητας: Hotel Software Solutions
PYLON PMS Suite Hybrid: H flagship λύση της Epsilon Hospitality για το ξενοδοχείο του μέλλοντος


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του PYLON PMS Suite Hybrid είναι η ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια εφαρμογή. Καθιστά εύκολη την διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων, με συγκεντρωμένες λύσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Το PYLON PMS Suite Hybrid καλύπτει 4 σημαντικά χαρακτηριστικά:
- αυτοματοποιεί και ενώνει όλα τα τμήματα της κάθε επιχείρησης σε μία εφαρμογή χωρίς την ανάγκη της διασύνδεσης
- εξοικονομεί σημαντικό χρόνο, καθώς οι διαδικασίες ολοκληρώνονται γρήγορα χωρίς αναμονές
- προσφέρει απαράμιλλη ευχρηστία
- προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης

Με το PYLON PMS Suite Hybrid επιτυγχάνουμε πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό του τουριστικού κλάδου, καθώς η εφαρμογή καλύπτει και δίνει λύσεις και για COMMERCIAL, ACCOUNTING, CRM, Retail and Restaurant, Mobile

Ενδεικτικά, η ολοκληρωμένη λύση του PYLON PMS Suite Hybrid προσφέρει επεκτάσιμες και αποτελεσματικές λειτουργίες όπως:

-Δυναμικά Πλάνα
-Housekeeping
-Δυναμικοί Τιμοκατάλογοι
-Συμβόλαια
-Έξυπνες ενσωματώσεις (channel manager, booking engine, B2B, δημιουργίας website κα)
-Διαχείριση F&B
-CRM
-Έξυπνο reporting
-Point of Sale (POS)
-Business Analytics
-Ενσωματωμένη Λογιστική
-Ευελιξία

Το PYLON PMS Suite Hybrid περνά όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων στον ψηφιακό μετασχηματισμό του μέλλοντος:

• Τμήμα κρατήσεων
Μέσα από λειτουργικά πλάνα διαθεσιμότητας, παραμετρικές λίστες κρατήσεων, αλλά και συνδέσεις με Channel manager & Booking engine, οι εφαρμογές διαθέτουν λειτουργικότητες με τις οποίες οι εφαρμογές είναι σε θέση να ανταλλάσσουν πληροφορίες, προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου, κόστους, αλλά και μέγιστη ασφάλεια. Ο χρόνος αναμονής του επισκέπτη στη reception μειώνεται, αλλά και ο χρόνος καταχώρησης των κρατήσεων, καθώς μέσα από τους τιμοκαταλόγους και το Wizard Κρατήσεων οι πληροφορίες έρχονται αυτόματα προς επιλογή. Επίσης, στη διαχείριση λογαριασμών μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι ενέργειες, αυτόματες και μη, για οποιαδήποτε απαίτηση διαχείρισης λογαριασμού.

• Τμήμα εστίασης
Παρακολούθηση των παραγγελιών για εξωτερικούς επισκέπτες, αλλά και πελάτες του ξενοδοχείου, καθώς η χρέωση από οποιοδήποτε χώρο εστίασης, μπορεί να γίνει στο δωμάτιο. Ενσωματώθηκαν υποσυστήματα , όπως σύνδεση με eft-pos, ασύρματη παραγγελιοληψία, κρατήσεις τραπεζιών εστιατορίου κ.α. Όλα τα παραπάνω, τροφοδοτούν σε πραγματικό χρόνο το εμπορικό κύκλωμα με τα παραστατικά πωλήσεων ανά business unit. Επιπλέον, με την καταχώρηση των παραστατικών αγορών και δαπανών και ορίζοντας συνταγές στο F&B, προσφέρεται απεικόνιση του κόστους των ειδών της κάθε αποθήκης σε πραγματικό χρόνο.

• Τμήμα λογιστηρίου και οικονομικής διεύθυνσης
Μέσα από τις εφαρμογές προσφέρεται η δυνατότητα live απεικόνισης πληροφοριών, όπως π.χ. Profit & loss statement, αναλυτική κίνηση χρηματοοικονομικών λογαριασμών, τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στα e-mails της διοίκησης.
Παρακολούθηση όλων των εγγραφών εσόδων-εξόδων-δαπανών και συναλλασσόμενων, ώστε να υποβάλλονται μέσα από την εφαρμογή αυτόματα όλα τα έντυπα φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ κ.α.. Έξυπνο εργαλείο των Αριθμοδεικτών – Οικονομικών καταστάσεων, που υπολογίζει τον Ισολογισμό μέχρι πριν τη δημοσίευση, όντας πλήρως εναρμονισμένο με το myDATA της Α.Α.Δ.Ε.

• Τμήμα γενικής διεύθυνσης
Η γενική διεύθυνση του ξενοδοχείου επικοινωνεί με το πελατολόγιο αποστέλλοντας μέσα από την εφαρμογή στοχευμένες καμπάνιες, welcome&annniversary letters, online προωθητικές ενέργειες. Οι live πληροφορίες που παρέχει η εφαρμογή, δίνουν τη δυνατότητα στον για έγκαιρο και έγκυρο decision-making.