ABOUTNET

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET
Ιστοσελίδα: https://www.aboutnet.gr/
Ιδρυθείσα το 2000, η aboutnet είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών internet στην Ελλάδα. Με εμπειρία 23 χρόνων στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού (πάνω από 1.500 ιστοσελίδες και e-shops), η aboutnet δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων προβολής και προώθησης των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στον τομέα του τουρισμού, η aboutnet έχει δημιουργήσει περισσότερες από 180 ιστοσελίδες για κάθε είδους τουριστική επιχείρηση, όπως ξενοδοχεία,villas, resorts, καταλύματα, ταξιδιωτικά γραφεία για εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό, καθώς και για επιχειρήσεις που ασχολούνται με
transfers- όπως μετακινήσεις επισκεπτών από και προς τον προορισμό τους, εκδρομές και tours. Η aboutnet προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους επαγγελματίες του τουρισμού -από ιστοσελίδες με σύνθετες λειτουργίες, έως εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης.
Στον τομέα του Digital Marketing σχεδιάζουμε τις καμπάνιες μας με κατάλληλη smart bidding strategy, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά στο brand & product awareness με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.
Χρησιμοποιούμε όλα τα ψηφιακά εργαλεία που προσφέρονται από τα Google Αnalytics και με την τεχνογνωσία μας προσαρμόζουμε τις καμπάνιες μας, σε δημοφιλή digital media, ώστε να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερο στοχευμένο κοινό.
Διευκολύνουμε τον χρήστη να αποκτήσει όλες τις πληροφορίες για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει και να πραγματοποιήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του γρήγορα και με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα διασύνδεσης με on line συστήματα κρατήσεων και με channel managers που προσφέρουν συγκριτικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία στα τουριστικά προϊόντα.
Το δημιουργικό μας τμήμα διαθέτει πιστοποιήσεις παρακολούθησης σεμιναρίων από όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και
από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς κατάρτισης του χώρου μας.
Με αυτά τα εφόδια, αναλαμβάνουμε την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία των τουριστικών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται και καταρτίζουμε εξατομικευμένα προγράμματα για κάθε πελάτη μας, ανάλογα με τον
προβλεπόμενο προϋπολογισμό.
Η Εταιρεία μας αξίζει να βραβευτεί ως Best Hotel Digital Marketing Agency διότι εξασφαλίζει στα ελληνικά ξενοδοχεία όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την αποτελεσματική προώθηση τους, στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέας πελατείας και διατήρησης της υφιστάμενης, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποτελεσματική προώθηση και διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού και την ενίσχυση της οικονομίας.