Acrotel Athena pallas

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Dining Experience
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
ο Acrotel Athena Pallas είναι στην ευχάριστη θέση να υποβάλει την υποψηφιότητα του για το βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Γαστρονομίας. Η δέσμευσή μας στην ελληνική κουζίνα είναι βαθιά ριζωμένη και είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για τη διατήρηση αυτής της γαστρονομικής κληρονομιάς αλλά και την αναδημιουργία τους σε πιο μοντέρνα πιάτα.
Το γαστρονομικό μας ταξίδι περιλαμβάνει τέσσερις ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εξερεύνηση.
Εστιατόριο Διόνυσος: Αφιέρωμα στην Αρχαία Ελλάδα
Στο εστιατόριο Διόνυσος, μεταφέρουμε τους επισκέπτες μας πίσω στο χρόνο στις ημέρες της αρχαίας Ελλάδας. Εδώ, σερβίρουμε πιάτα εμπνευσμένα από παλιές συνταγές και μαγειρικές παραδόσεις που χάραξαν τα τραπέζια φιλοσόφων, αθλητών και στοχαστών. Είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής γαστρονομίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύσεις που έχουν διατηρηθεί μέσα στους αιώνες.
Εστιατόριο Hierion: Αγκαλιάζοντας τις Βυζαντινές Επιρροές
Το εστιατόριο Hierion αποτελεί φόρο τιμής στη Βυζαντινή εποχή, μια περίοδο που άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ελληνική κουζίνα. Το μενού μας αντικατοπτρίζει αυτή την ιστορική επιρροή, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα που θυμίζουν Βυζαντινά συμπόσια. Είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι που συμπυκνώνει τον πλούτο των βυζαντινών γεύσεων και των μαγειρικών τεχνικών.

Εστιατόριο Λεμόνι: Μια σύγχρονη Μεσογειακή Οδύσσεια
Ενώ έχουμε την παράδοση σε μεγάλη εκτίμηση, γιορτάζουμε επίσης την καινοτομία. Το εστιατόριο Λεμόνι ενσωματώνει το πνεύμα της σύγχρονης μεσογειακής γαστρονομίας. Το μενού μας συνδυάζει κομψά κλασικές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές, με αποτέλεσμα πιάτα που είναι και αναζωογονητικά μοντέρνα. Είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι που αποτυπώνει την ουσία της Μεσογείου, αγκαλιάζοντας τοπικά προϊόντα και φρέσκα υλικά.
Ο Μπουφέ μας: Μια Γιορτή της Ελληνικής Ποικιλομορφίας
Στο εστιατόριο με μπουφέ προσφέρουμε μια μεγάλη γιορτή της μαγειρικής ποικιλομορφίας της Ελλάδας. Από τα βουνά του βορρά μέχρι τα νησιά του νότου, οι επισκέπτες μας μπορούν να ξεκινήσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι που διερευνά τα τοπικά προϊόντα και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Ο μπουφές μας είναι ένα αφιέρωμα στη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, ένα ταξίδι που επιτρέπει στους επισκέπτες να γευτούν την ποικιλία και τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας.
Η συμμετοχή στην κατηγορία Καλύτερη Ελληνική Γαστρονομία αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής μας στους γαστρονομικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε ως πρεσβευτές την ελληνική γαστρονομίας και προσδοκούμε τη δέσμευσή μας σε αυτή!