NAVARINO DUNES – COSTA NAVARINO

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Green Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Τουρισμός
Ιστοσελίδα: https://www.costanavarino.com/
H Costa Navarino βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία, ενώ η λειτουργία του προορισμού γίνεται με βάση τις αρχές της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Στην πρώτη περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino, το Navarino Dunes βρίκσονται δύο ξενοδοχεία: The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και το γήπεδο The Dunes Course.

Σε όλες τις περιοχές της Costa Navarino δημιουργούνται υποδομές που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής, υιοθετώντας αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας και διαχείρισης σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του έργου, από την κατασκευή έως τη λειτουργία του. Στο σύνολο, οι εγκαταστάσεις του προορισμού καλύπτουν έκταση μικρότερη από το μισό της επιτρεπόμενης από το νόμο, με το 90% της συνολικής έκτασης να καλύπτεται από πράσινο.