EPSILON HOSPITALITY

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel HR Services Provider
Κλάδος δραστηριότητας: Hotel Software Solutions
Epsilon HR

Η Epsilon HR είναι η εξειδικευμένη θυγατρική στα Συστήματα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων (HRMS) του Ομίλου Epsilon Net, του μεγαλύτερου ομίλου επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα.

Οι λύσεις της Epsilon HR είναι ευρέως διαδεδομένες στον ξενοδοχειακό κλάδο όπου η απασχόληση του προσωπικού παρουσιάζει ιδιαιτερότητες τόσο στην μισθοδοσία όσο και στην ωρομέτρηση ενώ η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας αναμένεται να φέρει σημαντικές διαχειριστικές προκλήσεις.

Αναλόγως το μέγεθος και τις ανάγκες της ξενοδοχειακής μονάδας ή ομίλου η Epsilon HR επιλέγει την βέλτιστη από την ευρεία γκάμα λύσεων της (ή συνδυασμό αυτών):

Πλατφόρμες Μισθοδοσίας & HRM
o Business Μισθοδοσία
o PYLON HRM
o ScanHRMS

Πλατφόρμες Αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων
o ESS (Employee Self Service για την διαχείριση Αιτημάτων Αδειών, Βεβαιώσεων και λοιπών διαδικασιών, Διαχείριση Προγραμμάτων Εργασίας, Αξιολογήσεις Προσωπικού, Εκπαιδεύσεις, Δηλώεις Έναρξης/Λήξης εργασίας, Τηλεργασίας κτλ.
o Epsilon HR Card Scanner (δήλωση εναρξης/λήξης εργασίας με την χρήση του QR code του Υπουργείου)

Άλλες Λύσεις:
o EpsilonTalent (Σύστημα Εντοπισμού & Επιλογής Υποψηφίων)
o Τερματικά Ωρομέτρησης (για την συλλογή κινήσεων των εργαζομένων)

O ξενοδοχειακός κλάδος χαρακτηρίζεται από σημαντική κινητικότητα, αυξομειώσεις στο προσωπικό, ιδιαιτερότητες στην απασχόληση των ξενοδοχουπαλλήλων, 24ωρη λειτουργία και αποτελεί την πιο υποσχόμενη ‘βιομηχανία’ της χώρας με δυναμική ανάπτυξη. Οι εφαρμογές της Epsilon HR διαθέτουν καθετοποιημένη λειτουργικότητα για την κάλυψη της μισθοδοσίας & ωρομέτρησης των ξενοδοχείων προσφέροντας αυτοματοποιήσεις που εξοικονομούν σημαντικό χρόνο στους χρήστες των τμημάτων HR. Φέροντας πάντα την σφραγίδα της Επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net, οι εφαρμογές παρέχουν εγκυρότητα και συνέπεια με την τρέχουσα νομοθεσία.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην πλατφόρμα ESS (Employee Self Service) στην οποία επενδύουν όλο και περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκοντας έναν ‘σύμμαχο’ στην αποκέντρωση διαδικασιών που αφορούν τις συναλλαγές του προσωπικού με το HR, αναβαθμίζοντας την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους εργαζόμενους και εφαρμόζοντας ψηφιακές διαδικασίες που εξοικονομούν κόστος και χρόνο.


Λύσεις για Εργάνη ΙΙ & Κάρτα Εργασίας

Τα ξενοδοχεία-πελάτες της Epsilon HR αξιοποιούν συνδυαστικά τις λύσεις που παρέχονται για την συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που έχει φέρει το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και προετοιμάζονται για την έλευση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Οι εφαρμογές της Epsilon HR παρέχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να καλύπτουν τα ξενοδοχεία τις απρόβλεπτες αλλαγές των προγραμμάτων εργασίας του προσωπικού καθώς και των υπερωριών που πρέπει άμεσα να δηλώνονται στο Εργάνη ΙΙ πριν την έναρξή τους.

Όταν ο κλάδος ενταχθεί στο μέτρο της Κάρτας Εργασίας, τα τερματικά της Epsilon HR ρυθμίζονται ώστε να αποστέλλουν σε σχεδόν πραγματικό χρόνο (real-time) τις κινήσεις των εργαζομενων στο λογισμικό της Epsilon HR από όπου διαβιβάζονται αυτομάτως στο Εργάνη ΙΙ.


Epsilon Talent

To Epsilon Talent είναι μια Web Cloud πλατφόρμα επιλογής προσωπικού και διαχείρισης βιογραφικών που ψηφιοποιεί και απλοποιεί τις διαδικασίες εύρεσης και πρόσληψης. Ήδη οι πελάτες στον ξενοδοχειακό κλάδο έχουν δει μεγάλη αξία στην εν λόγω υπηρεσία καθώς οι ανάγκες στελέχωσης είναι πολύ έντονες και συνεχείς ενώ αφορούν συχνά πολλαπλό αριθμό διαφορετικών θέσεων εργασίας οι οποίες πρέπει να πληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.