Blue Shades of Greece

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Winey Tour Company
Κλάδος δραστηριότητας: Ε.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ – Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Η Blue Shades of Greece προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα εντυπωσιακό ταξίδι στη Σαντορίνη, με ένα πρόγραμμα ξεναγήσεων που εστιάζει στην πλούσια οινοπαραγωγική παράδοση του νησιού. Δείτε τη Σαντορίνη μέσα από μια νέα οπτική γωνία με τις αποκλειστικές εμπειρίες ξενάγησης "Through the Grapevine Private Wine Tour" και "Through the Grapevine Semi-Private Wine Tour", που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους αφοσιωμένους λάτρεις του κρασιού.
Κατά τη διάρκεια του "Through the Grapevine Tour", θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε εξαιρετικά ελληνικά κρασιά τοπικής παραγωγής και να μάθετε την ενδιαφέρουσα ιστορία και την διαδικασία παραγωγής τους, βήμα-βήμα.
Η εμπειρία συνοδεύεται από γευστικά πιάτα που ετοιμάζονται από τα πιο αγνά τοπικά υλικά. Όλα αυτά συμβαίνουν με το φόντο τον μαγευτικό κόσμο της Σαντορίνης. Η γευστική δοκιμή περιλαμβάνει 12 ετικέτες κρασιών σε τρία διαφορετικά οινοποιεία του νησιού, με την επίβλεψη ενός επαγγελματία σομελιέ, που είναι πιστοποιημένος από το διεθνή οργανισμό WSPC, ο οποίος θα σας ξεναγήσειι στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού.
Το "Through the Grapevine Tour" προσφέρει ευελιξία στην επιλογή σας, είτε προτιμάτε ιδιωτική εμπειρία είτε ημι-ιδιωτική. Μπορείτε να το επιλέξετε είτε το πρωί είτε το απόγευμα.
Μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν μια διαφορετική πτυχή του νησιού, η οποία θα τους κάνει να ερωτευτούν την τοπική γαστρονομία! Η άριστης ποιότητας υπηρεσίες και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της “Blue Shades of Greece” έχουν κερδίσει την αγάπη των επισκεπτών, οι οποίοι έχουν τιμήσει την ομάδα με 5 αστέρια, στην πλατφόρμα του Tripadvisor!