Acrotel hotels & resorts

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Pet Friendly Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.acrotel.gr/hotels/
Στον όμιλο Acrotel Hotels & Resorts, είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμετέχουμε στα βραβεία στην κατηγορία Φιλικό προς τα Κατοικίδια. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε μια ζεστή, χωρίς αποκλεισμούς και αξέχαστη εμπειρία για κάθε μέλος της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των τετράποδων φίλων μας.
Όταν λέμε "φιλικό προς τα κατοικίδια", το εννοούμε με κάθε έννοια. Η αφοσίωσή μας στην ευημερία και την άνεση των κατοικίδιων ζώων είναι εμφανής στη σειρά προσεκτικών ανέσεων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Από τη στιγμή που ένα κατοικίδιο ζώο εισέρχεται στις εγκαταστάσεις μας, αντιμετωπίζονται ως αγαπημένοι επισκέπτες. Προσφέρουμε μια σειρά από ανέσεις, όπως απολαυστικές λιχουδιές, τσάντες διάθεσης απορριμμάτων και άνετα κρεβάτια, όλα σχεδιασμένα για να νιώθουν προσεγμένα όπως οι ιδιοκτήτες τους
Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ακλόνητη δέσμευσή μας για την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων ζώων. Το φαρμακείο σκυλιών μας είναι μια απόδειξη για αυτή την αφοσίωση, παρέχοντας απαραίτητες προμήθειες και εξειδικευμένες οδηγίες. Είναι μια αντανάκλαση της ολιστικής μας προσέγγισης σε καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα, όπου η ασφάλεια και η ευτυχία τους είναι προτεραιότητα μας.
Αλλά, πέρα από τις ανέσεις, η αγάπη μας για τα κατοικίδια ζώα όλων των ειδών είναι αυτό που πραγματικά οδηγεί τη φιλοδοξία μας για αυτό το βραβείο. Πιστεύουμε ότι ένα κατοικίδιο ζώο δεν είναι μόνο ένα ζώο, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας και η παρουσία τους ενισχύει τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία.
Η συμμετοχή στην κατηγορία Pet Friendly δεν είναι απλώς ένας στόχος, είναι μια δέσμευση για τον εορτασμό της χαράς και της συντροφιάς.