Acrotel Lily Ann Boutique

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Boutique Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Το Ξενοδοχείο Acrotel Lily Ann Boutique Hotel βρίσκετε στις παρθένες ακτές της παραλίας Ελιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στα βραβεία στην κατηγορία Best Greek Boutique Hotel. Το πάθος μας για φιλοξενία ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία που δεν είναι τίποτα λιγότερο από μοναδική.
Η γοητεία του ξενοδοχείου μας εκτείνεται πολύ πέρα από τη θέση του, είναι ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο όπου τα γαλανά νερά του Αιγαίου Πέλαγους συναντώνται αρμονικά με την χρυσαφένια παραλία. Το πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό είναι το δώρο της φύση—η μαγευτική και εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα, αποτυπώνοντας έναν καμβά από φλογερές αποχρώσεις στον ουρανό, οι επισκέπτες του Acrotel Lily Ann Boutique Hotel κατακλύζονται από απαράμιλλη ομορφιά.
Η δέσμευσή μας για την άριστη φιλοξενία υποδεικνύεται περαιτέρω από το τοπίο μας. Μια μεγάλη κεντρική πισίνα καλεί τους επισκέπτες να δροσιστούν κάτω από τον ελληνικό ήλιο, ενώ μια παιδική πισίνα εξασφαλίζει στις οικογένειες μοναδικές αναμνήσεις σε ένα ασφαλή περιβάλλον . Το Εστιατόριο-Μπαρ, με θέα τόσο την πισίνα όσο και τη θάλασσα, προσφέρει ένα μοναδικό σημείο από το οποίο κάποιος μπορεί να γευτεί τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

Η μοναδική γοητεία του Ξενοδοχείου βρίσκεται στην ικανότητά του να μετατρέψει μια συνηθισμένη διαμονή σε ένα εξαιρετικό ταξίδι. Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα, το ειδυλλιακό τοπίο και την απαράμιλλη άνεση των δωματίων μας.
Η συμμετοχή στην Κατηγορία Best Greek Boutique Hotel είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συμμετοχή για εμάς; είναι μια υπόσχεση της αφοσίωσής μας στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας για κάθε επισκέπτη που περνά μέσα από τις πόρτες μας. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το Ξενοδοχείο Acrotel Lily Ann Boutique Hotel όπου τα θαύματα της φύσης συναντούν την κομψότητα ενός Boutique ξενοδοχείου και κάθε διαμονή είναι μια πρόσκληση για να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές.