Atrium Ambiance Hotel | By Loguers

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek City Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://atriumhotel.com.gr/
Το Atrium Ambiance είναι ένα κοσμοπολίτικο, ξενοδοχείο που προσφέρει σύγχρονη φιλοξενία σε ένα εκλεπτυσμένο και άνετο περιβάλλον. Η εξαιρετική τοποθεσία του σε μία από τις πιο κεντρικές περιοχές της πόλης του Ρεθύμνου καθιστούν το Atrium ιδανικό θέρετρο για κάθε επισκέπτη.
Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των τύπων ταξιδιωτών, το Atrium Hotel χαρακτηρίζεται από άνεση, υψηλή αισθητική και πολυτέλεια. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο και λειτουργικό χώρο, που δίνει έμφαση στη χαλάρωση, την ηρεμία και την καλαισθησία, οι επισκέπτες θα βρουν το ιδανικό καταφύγιο τόσο για τις αστικές περιπλανήσεις όσο και για τις καλοκαιρινές δραστηριότητές τους.
Ως exclusively City Hotel, το Atrium έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες διαφορετικών τύπων ταξιδιωτών. Σε ακτίνα 100 μέτρων από το ξενοδοχείο απλώνεται η καταγάλανη αμμώδης παραλία του Ρεθύμνου, όπου οι επισκέπτες που αποζητούν αποκλειστική χαλάρωση θα βρουν έναν παραδεισένιο προορισμό με κορυφαίες παροχές στην οργανωμένη κεντρική πλαζ του Ρεθύμνου.
Οι λάτρεις της περιπλάνησης και του αστικού τοπίου θα βρουν στο Atrium την κατάλληλη αφετηρία για τις περιπλανήσεις τους στο γραφικό, πολύβουο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου και σε όλα τα σπουδαία αξιοθέατα που κοσμούν το κέντρο της πόλης. Με εύκολη πρόσβαση, τόσο στον εντυπωσιακό πεζόδρομο που απλώνεται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης μέχρι το κέντρο της πόλης όσο και σε κομβικούς δρόμους της πόλης, το ξενοδοχείο διευκολύνει όλες τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών.
Επίσης, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες ή digital nomads που επιθυμούν να συνδυάσουν την εργασία τους με τις διακοπές τους, στο Atrium Hotel θα απολαύσουν ένα πολυλειτουργικό ξενοδοχείο, που συνδυάζει ταυτόχρονα την ξεκούραση με τις παροχές γραφείου σε ένα εξαιρετικά φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον.
Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την ξεκούραστη διαμονή διαφορετικών τύπων επισκεπτών. Η υποδοχή λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ενισχυμένη πρόσβαση στο ίντερνετ, η ιατρική περίθαλψη, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, η υπηρεσία πλυντηρίου / σιδερώματος / στεγνωτηρίου, η υπηρεσία αφύπνισης και ένα ευρύ φάσμα πολλών ακόμη εξατομικευμένων υπηρεσιών επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να βιώσουν την απόλυτη χαλάρωση σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον άνεσης και υψηλής αισθητικής χωρίς να χάνουν στιγμή από την καθημερινότητά τους.
Παράλληλα, στο ξενοδοχείο λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που προσφέρει τη δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων, εκδηλώσεων και ειδικών περιστάσεων, μετατρέποντας τον ήδη φιλόξενο χώρο σε αστικό πόλο έλξης και κοινωνικής συναναστροφής.
Το Atrium Hotel δεν αποτελεί απλώς την αφετηρία για νέους προορισμούς, είναι το ίδιο ένας προορισμός. Ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί από το περιβάλλον του ξενοδοχείου για να αισθανθεί τον παλμό της πόλης. Η διοργάνωση βραδινών μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, οι υψηλού επιπέδου παροχές (υπηρεσίες μασάζ/ hamam, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο), το Ginger Cocktail bar με δροσιστικά ποτά και διεθνείς ετικέτες κρασιών, το εστιατόριο «Οίνος» με απεριόριστες γαστρονομικές επιλογές, και το a la carte – balcony εστιατόριο με τις μοναδικές μεσογειακές γεύσεις, μεταφέρουν σε κάθε ταξιδιώτη την ενέργεια της πόλης και την πλούσια πολιτιστική και γευστική παράδοση.

Φωτογραφικό υλικό:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1mftlILIItnVaf2Rae68Ruywen2JKKTXw