Ikones Seafront Luxury Suites | By Loguers

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Restaurant
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://ikonessuites.com/
Το ΙΚΟΝΕΣ Seafront Luxury Suites είναι ένα πολυτελές, παραθαλάσσιο θέρετρο στο Ρέθυμνο, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, με τελικό στόχο την κορυφαία ικανοποίηση των επισκεπτών σε όλα τα επίπεδα της ταξιδιωτικής τους απόδρασης.
Η φιλοσοφία του ΙΚΟΝΕΣ και του διακεκριμένου εστιατορίου του ΑURA στηρίζεται στη Μεσογειακή κουλτούρα, όπου οι αγνές πρώτες ύλες και η κρητική διατροφή αποτελούν τη βάση που πάνω τους τα υλικά παντρεύονται με τέχνη, πάθος και μεράκι και δημιουργούν μια γευστική πανδαισία που απογειώνουν τις αισθήσεις.
Η εντυπωσιακή θέση του εστιατορίου AURA δεν είναι τυχαία. Με βλέμμα στραμμένο στο εντυπωσιακό καταγάλανο κρητικό πέλαγος και ανεμπόδιστη θέα στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα, το εστιατόριο μαγεύει όλες τις αισθήσεις, μετατρέποντας το γεύμα σε πολύτιμη στιγμή.
Στόχος του εστιατορίου ΑURA είναι να τοποθετήσει το γεύμα στο επίκεντρο του τραπεζιού. Το εστιατόριο στηρίζεται στις αρχές της γευστικής και οπτικής απόλαυσης προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία fine dining. Εδώ το φαγητό δεν αποτελεί απλώς τον πυρήνα της γευστικής απόλαυσης, αλλά την αφορμή για παρέα, κοινωνική συναναστροφή και slow taste dining. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, οι executive chefs του AURA έχουν δημιουργήσει μια ποικιλία από ανάλαφρες και εξόχως ποιοτικές προτάσεις, που με τη συνοδεία εκλεκτών τοπικών και διεθνών οίνων συντροφεύουν το τραπέζι κάθε καλεσμένου.
Το εστιατόριο AURA χρησιμοποιεί τις πιο εκλεκτές ύλες που παράγει με αφθονία η κρητική γη και τις συνταιριάζει αρμονικά με συνταγές από την πλούσια κρητική παράδοση. Οι executive chefs του εστιατορίου αναζητούν διαρκώς νέες γευστικές προκλήσεις, “πειράζουν” τις παραδοσιακές γεύσεις, αγαπούν τη fusion κουζίνα και ισορροπούν με μαεστρία και τέχνη μεταξύ παράδοσης και διεθνών επιρροών. Η πλούσια γεύση σε κάθε γαστρονομικό πιάτο οφείλεται στην εποχικότητα των υλικών, στο εκλεκτό “ξεδιάλεγμά” τους και στο δεξιοτεχνικό πάντρεμά τους με υλικά από διεθνείς κουζίνες προσφέροντας τη μέγιστη γευστική απόλαυση.

Φωτογραφικό υλικό:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1LpskI_NbbdoRknlHqfgSLb-dV67E8Rl6