Ikones Seafront Luxury Suites | By Loguers

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Romantic City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://ikonessuites.com/
To ΙKONEΣ Seafront Luxury Suites είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο με το βλέμμα στραμμένο στον Βορρά και στο απέραντο γαλάζιο του κρητικού πελάγους. Σχεδιασμένο για να προσφέρει αποκλειστικά υψηλού επιπέδου adults only φιλοξενία σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το IKONES έχει μετουσιώσει τις διακοπές στην απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με παροχές που απογειώνουν όλες τις αισθήσεις.
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου τού χαρίζει δικαιωματικά τον τίτλο ενός από τα καλύτερα Greek Romantic City Hotels. Χτισμένο κατά μήκος της απέραντης παραλίας του Ρεθύμνου, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το ξενοδοχείο δημιουργεί το κατάλληλο χαλαρωτικό καταφύγιο τόσο εντός του χώρου, όσο και παραθαλάσσια με VIP κιόσκια και υψηλού επιπέδου παροχές σε μια ατμόσφαιρα εκπληκτικής ομορφιάς. Επίσης, η κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου από το εντυπωσιακό ιστορικό κέντρο της πόλης με τη μακραίωνη ιστορία, την πλούσια κοινωνική ζωή και τη μοναδική τοπική κουζίνα, αποτελούν την αφετηρία για ένα απολαυστικό city travelling.
Στο IKONES Seafront Luxury Suites το ρομαντικό ταξίδι των επισκεπτών ξεκινάει πρώτα από τον σαγηνευτικό εσωτερικό χώρο κάθε σουίτας. Σχεδιασμένες με λιτές γραμμές, εκλεπτυσμένη αισθητική και κορυφαίες παροχές, κάθε σουίτα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των ταξιδιωτών. Η ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα των δωματίων δημιουργεί την ιδανική ισορροπία για ρομαντική και ξεκούραστη απόδραση, με στόχο την αποσύνδεση από το εξωτερικό περιβάλλον.
Στο ΙΚΟΝΕΣ Luxury Seafront Suites, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τύπο της σουίτας που ανταποκρίνεται στην προτίμησή τους. Οι Standard Swim-up Suites ανοίγουν σε μια δροσερή όαση και αναζωογονούν τις αισθήσεις σε έναν χώρο τέλειας απομόνωσης. Οι Superior Suites Pool View προσφέρουν θέα στη μαγευτική ζώνη της πισίνας όπου κυριαρχεί η αίσθηση της πολυτέλειας και της χαλάρωσης. Οι Superior Suites with Sea View δημιουργούν ένα μαγευτικό παράθυρο όπου το βλέμμα ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο, ενώ οι ΙΚΟΝΕΣ Suites με τζακούζι έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν τις αισθήσεις σε ένα μαγευτικό σκηνικό ισορροπημένης ηρεμίας. Τέλος, οι Deluxe Sea View Suites με ιδιωτική πισίνα δημιουργούν μια δροσερή όαση εξωτικής απόλαυσης, όπου το μυαλό και το σώμα βιώνουν την απόλυτη εμπειρία της ιδιωτικής πολυτέλειας.
Την ειδυλλιακή διαμονή στο IKONEΣ Luxury Seafront Suites πλαισιώνει το εστιατόριο AURA, το οποίο προσφέρει υψηλή γαστρονομία που ικανοποιεί κάθε γευστική περιέργεια σε έναν open space χώρο με θέα τη θάλασσα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο παρέχει την κορυφαία υπηρεσία VIP Beach Private Dinner, κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι μπορούν να γιορτάσουν ξεχωριστές προσωπικές περιστάσεις ή να απολαύσουν ένα ιδιωτικό γεύμα δίπλα στο κύμα, κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Η ρομαντική απόδραση στο IKONEΣ ολοκληρώνεται με το Aegeo Spa, έναν ατμοσφαιρικό χώρο με έμπνευση από την Ελλάδα, που προσφέρει προσωποποιημένες εμπειρίες ευεξίας σε κάθε ζευγάρι που επιθυμεί να αφεθεί σε ένα χαλαρωτικό ταξίδι αναζωογόνησης.

Φωτογραφικό υλικό:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/11ade0qCO5mSc-zsAt03Q9GQSGM1DzxLM