NELIOS

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Website Developer
Κλάδος δραστηριότητας: Digital Marketing Agency
Ιστοσελίδα: https://www.nelios.com
Η Nelios, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τουριστική αγορά της χώρας μας, έχει κατακτήσει τη θέση του market leader στην παροχή υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς.
Η κατασκευή conversion optimized websites, αποτελεί τον βασικό άξονα στην εφαρμογή ολοκληρωμένης digital marketing στρατηγικής που εφαρμόζει η Nelios για τους συνεργάτες της. Με βάση την μακρά εμπειρία μας που προκύπτει από την κατασκευή 500 και πλέον websites, αναλύουμε ενδελεχώς τα δεδομένα της συμπεριφοράς των επισκεπτών, ώστε η άρτια αισθητική να συνδυάζεται αρμονικά με τους εμπορικούς σκοπούς ενός website. Στόχος είναι πάντα ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων με έμφαση στην εμπειρία που θα βιώσει ο επισκέπτης αλλά και στην προσέλκυση απευθείας κρατήσεων. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι προμήθειες προς τρίτους καθώς και το ρίσκο, με αποτέλεσμα οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να αυξάνουν την κερδοφορία τους, χτίζοντας παράλληλα δικό τους πελατολόγιο (loyalty). Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των κρατήσεων μέσω των websites που διαχειρίζεται η Nelios προέρχεται από 123 διαφορετικές χώρες με τζίρο που ξεπερνά τα 70εκ € (στοιχεία 2019).
Και σε επίπεδο προορισμών όμως, η κατασκευή websites που απογειώνουν την εμπειρία του χρήστη, περιλαμβάνει σύγχρονο design, συμπυκνωμένη πληροφορία με συγκεκριμένη δομή και εργαλεία που δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα του προορισμού στηριζόμενη στη UGC (User Generated Content) στρατηγική, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τον χρήστη να βρει αυτό ακριβώς που αναζητά, με ταχύτητα και ακρίβεια. Με τον τρόπο αυτό ο προορισμός γίνεται πιο ελκυστικός και ενισχύεται η επισκεψιμότητά του (καλύτερη κατανομή μέσα στο έτος και μεγαλύτερη διάρκεια διαμονής), γεγονός που δημιουργεί οφέλη για όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.
Η Nelios, πιστή στον σκοπό της για χρήση και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών που προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία στον τουριστικό κλάδο, συνεχίζει σταθερά να σχεδιάζει πρωτοποριακά εργαλεία, να προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις και να υλοποιεί στρατηγικά projects με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που στηρίζονται σε συγκεκριμένη φιλοσοφία, όπως story telling ή mobile first ή σε ότι πιο σύγχρονο για την ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου διεθνώς, όπως η αρχιτεκτονική JamStack.